Adresa: Županijska 19
31000, Osijek
Telefon:
031 200 740 031 200 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.geometar-osijek.hr/kontakt.html

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15h
Djelatnosti: Geodezija, geotehnika
Ključne riječi: geodezija - geodetski projekti - legalizacije objekata - parcelacija zemljišta - upisi objekata u katastar - iskolčenje objekata -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ured ovlaštenih inženjera počeo je s radom prije 28 godina. Tim se sastoji od obrazovanih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom.
Pružamo vam odgovorno i kvalitetno izrađivanje  geodetskih usluga, geodetskih projekata i elaborata.

Parcelacija zemljišta

Legalizacija objekta

Iskolčenje objekta

Upis objekta u katastar


Ako su Vam potrebe geodetske usluge kontaktirajte nas s punim povjerenjem. Za detaljnije informacije o našim uslugama posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 200 740 031 200 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.