Adresa: 10290, Zaprešić
Mobitel:
098 9828 599 098 9828 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://prokrida.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: prodaja kuća, stanova i vikendica - najam kuća, stanova i vikendica - savjetovanje u prometu nekretnina - posredovanje u prometu nekretnina -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Prokrida j.d.o.o., za savjetovanje i usluge, okupila je stručni tim ljudi koji su osposobljeni za savjetovanje, posredovanje i vođenje.
Naš agent je stekao uvjerenje o stručnoj osposbljenosti za agenta u prometu nekretninama od strane HGK.

U poslovanju djelujemo po pravilima struke, vršimo pregled dokumetacije, te pružamo stručnu i pravnu pomoć. Uvijek smo spremni dati Vam savjete oko kupnje, prodaje, najma ili zakupa nekretnine.

Poslujemo kvalitetno i ozbiljno, a sklopljeni posao obavljamo do samog kraja što uključuje upis vlasništva nekretnie, prijavu poreza, prijenos računa i sve što je vezano uz pomoć oko zadanog naloga.

Sigurni smo da ćete prepoznati našu kvalitetu i stručnost, te nas preporučiti svojim obiteljima i prijateljima.

Posjetite našu web stranicu i pogledajte našu aktualnu ponudu

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9828 599 098 9828 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.