OCIJENI

Želite otkupiti zlatne poluge? Evo kako to možete učiniti.

Objavljeno: 14.11.2022. 14:24

Prodaja zlata u Europi ima dugu i bogatu tradiciju. Zlato je stoljećima smatrano izvrsnim sredstvom očuvanja vrijednosti imovine kroz duga vremenska razdoblja. Zbog toga je većina europskih valuta sve do početka 20. stoljeća bila izravno vezana uz vrijednost žute plemenite kovine. 

Zašto je zlato dobra investicija?

Danas se u svijetu prodaja zlata obavlja ponajprije u investicijskom obliku, kao kontrainvesticija za slučaj pada cijene drugih investicijskih klasa. Zlato se također koristi i kao sredstvo osiguranja u slučajevima izvanrednih osobnih i društvenih situacija. Razlog tome je što zlato predstavlja opipljivo i konkretno bogatstvo koje možete u svakom trenutku pretvoriti u bilo koji drugi oblik bogatstva.

Što treba imati na umu prilikom kupnje zlatnih poluga?

Iako je zlato odlična i vrlo jednostavna investicija, prilikom kupnje imajte na umu da se prodajna i otkupna cijena zlatnih poluga u tabeli formira u realnom vremenu svake tri minute od ponedjeljka do petka, ovisno o promjeni “spot” cijene zlata na svjetskom tržištu. 

Gdje mogu kupiti zlatne poluge?

Ako želite kupiti zlatne poluge, to možete obaviti jednostavno i sigurno kod tvrtke Tetragram koja je vodeći regionalni broker investicijskim plemenitim kovinama. Zlatne i srebrne poluge, te zlatnike i srebrnjake nabavljaju kod najuglednijih svjetskih kovnica i time osiguravaju standardnu kakvoću proizvoda, besprijekoran integritet s obzirom na masu i čistoću, te prepoznatljivost.

Tetragram projekt d.o.o. specijaliziran je za trgovanje većim količinama investicijskih plemenitih kovina te zbog toga na regionalnom tržištu svojim klijentima može ponuditi iznimno konkurentnu cijenu.

A za klijente koji žele kupiti manje količine plemenitih kovina u obliku poluga ili kovanica (do kilogram zlata ili do 40 kilograma srebra) kupnju i prodaju možete obaviti putem njihove robne marke Plemenit.

Njihova ponuda sastoji se od:

  • malih poluga
  • srednjih poluga
  • velikih poluga
  • europskih zlatnika
  • svjetskih zlatnika

O čemu više možete saznati na web stranici

OCIJENI