OCIJENI

Otopine za kontaktne leće - 100 ml GRATIS !!!

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.11.2012. 17:02

Nova ponuda naše optike Fokus u Jalkovečkoj ul. 5 u Varaždinu:

Reci to očima, pronađi svoje promotivno pakiranje otopine za njegu leća, AOSEPT PLUS ili SOLOCARE AQUA = kupnjom DUO pakiranja od 2x360ml dobivaš 100 ml gratis!

Kvalitetna njega kontaktnih leća iznimno je važna.
Važno je za svoje kontaktne leće odabrati kvalitetne otopine za čišćenje. Svaka otopina ima svoje prednosti, stoga odaberi onu koja najviše odgovara tvojim potrebama.

Aosept Plus je otopina na bazi peroksida, bez konzervansa i naročito je pogodna za osjetljive oči. Snažno djeluje stvaranjem mjehurića u postupku čišćenja te aktivno čisti i uklanja proteine s leća.

SOLOCARE AQUA je višenamjenska otopina za čišćenje i održavanje kontaktnih leća s HydroLock efektom zadržavanja vlažnosti leća, tijekom cijelog dana. SOLOCARE AQUA otopina čisti tvoje leće i održava osjećaj ugode, tako da si siguran/na da tvoje kontaktne leće imaju najbolju moguću njegu.

www.poliklinikafokus.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI