OCIJENI

Aplikacija intradermalih filera Restylane i Neauvia

1 pregleda/dan | Objavljeno: 28.04.2024. 12:26

Zbogom borama – Intradermalni fileri se koriste kako bi se smekšale grube linije lica te uklonile bore. Najčešće korišteni intradermalni fileri su oni na bazi kolagena ili hijalouronske kiseline. Fileri se ubrizgavaju pod kožu, nakon čega se povećava volumen ispod kože, a samim time se postiže mladolik izgled.
Za razliku od filera kojima se pune bore lica, Botox je prirodni pročišćeni protein koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum. Specijalno je priređen, daje se u injekciji, u izuzetno malim dozama u mišiće lica kako bi zaustavio stvaranje novih bora. Pravi učinak Botoxa vidljiv je nakon tjedan dana, za razliku od punjača – filera, čiji se efekt vidi odmah jer se bora mora puniti sve dok se ne “ispravi”. Botulinum toxin djeluje samo na one pojedinačne mišiće u koje se injicira tako da okolni mišići ostaju u funkciji. Najčešće se djeluje na vertikalne bore između očiju, sitne bore na vanjskim kutovima oko očiju i horizontalne bore na čelu. Sigurna procedura Kozmetička denervacija mišića je pak jednostavna i sigurna procedura koja traje 20-ak minuta. – Koristi se mala igla kojom se precizno ubrizgava mala količina toksina u ciljane mišiće. Prije samog zahvata tretirano područje se premaže lokalnim anestetikom što zahvat čini potpuno bezbolnim. Neškodljivost i predvidljivo djelovanje ovih proizvoda već su dokazani. Djelovanje botoksa traje oko 6 mjeseci, a intradermalnih filera oko godinu dana. Bezbolno, sigurno, kvalitetno uz najnoviju tenhologiju aplikacije intradermalnih filera, bez podlijeva i oteklina nakon tretmana ... izvor prirodne ljepote iznutra. Na ovakve tretmane odlučujemo se kada počinjemo gubiti mladoliki izgled lica, kada se pojave bore, kada počinjemo gubiti volumen (usana,obraza) te općenito kada započnu promjene oblika lica.

https://www.poliklinikafokus.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI