OCIJENI

Gdje naći najbolju motociklističku opremu?

Objavljeno: 12.2.2021. 15:55

Za savršeno udobnu i, prije svega, sigurnu vožnju, osim motocikla, ključna je i motociklistička oprema. Štoviše, i s najboljim motociklom nećete doživjeti istinsku čar vožnje bez pripadajuće opreme. Iako se na prvi pogled možda ne slažete s time, u nastavku donosimo razloge koji će vas razuvjeriti!
 
         

Ne štedite na kacigi

„Sigurnost prije svega!“ čuli ste nebrojeno mnogo puta, a čvrsto vjerujemo da je to i vaš moto! Vožnja za sobom nosi nalet adrenalina te osjećaj slobode i zadovoljstva, ali bez sigurnosti ne pristajte na nju. Da kaciga glavu čuva već dobro znate, i zato ponavljamo – ne štedite na kacigi. Pripazite na kvalitetu i udobnost te prolazite kilometre i kilometre bez brige!

Ostatak nužne opreme

Naravno, kada spominjemo kvalitetu zaštitne opreme, ne treba govoriti isključivo o kacigi. Osim kacige, još su važni i motociklistička jakna, hlače, cipele i sl. Naime, motociklistička jakna vrlo je važna jer smo tijekom vožnje u direktnom dodiru s različitim vremenskim (ne)prilikama. Kako bismo se zaštitili od pogubna utjecaja kiše i vjetra, treba odabrati čvrstu i nepropusnu, a opet ugodnu, jaknu koja nas štiti.
 
         

Pronađite opremu na jednome mjestu

Budući da je motociklistička oprema poprilično šarolika, te vam osim spomenute opreme može zatrebati još npr. kovčežić primjerene veličine vašega spremnika ili kožne rukavice, trebali biste pronaći specijaliziranu poslovnicu za kupnju svega navedenoga. U suprotnome biste izgubili mnogo slobodnog vremena kako biste sve pronašli, a također je važno za spomenuti da su zaposlenici motociklističkih poslovnica uvijek spremni dati valjan savjet prilikom odabira – u ovakvim situacijama to nikako nije na odmet.

Zato smo mi pronašli oazu motociklističke opreme Global Plus. Global Plus nudi široku ponudu raznovrsne motociklističke opreme na jednome mjestu. Osim opreme, u poslovnici možete pronaći i motocikle te rezervne dijelove za motore i skutere. Zaposlenici će vas uvijek rado savjetovati te vam ponuditi opremu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

OCIJENI