OCIJENI
Adresa: Ulica Matije Gupca 4, Malino
35257 Lužani
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
091 5757 372 091 5757 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://lidarum.hr/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100095485178703

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: računovodstvo - knjigovodstvo - administracija - savjetodavne usluge mikro i male tvrtke - obrti/slobodna zanimanja i neprofitne organizacije - online knjigovodstvo - poslovanje neprofitnih organizacija - EU projekti
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

LIDARUM j.d.o.o. za računovodstvene i knjigovodstvene usluge osnovano je u svibnju 2023. Direktorica i voditeljica LIDARUM-a je Lidija Kaminski koja je radno iskustvo stekla tijekom 18 godina rada kao voditeljica financija i administrator u privatnom, javnom i civilnom sektoru. Ima veliko iskustvo u radu na poslovima upravljanja cjelokupnim financijskim i administrativnim poslovanjem organizacije sukladno relevantnim zakonskim propisima, upravljanju ljudskim resursima, pripremi, provedbi i financijskom upravljanju projekata (s naglaskom na EU projekte). Savjetuje brojne organizacije civilnog sektora oko administrativnog i financijskog upravljanja organizacijom i provedbi projekata te manje tvrtke i obrte oko otvaranja, početka i vođenja poslovanja. Neprestano se educira i pohađa razne seminare i radionice vezane uz poslovno i financijsko upravljanje organizacijama. Nakon više od 18 godina rada odlučila se za pokretanje vlastite tvrtke i ostvarenje svojih želja i snova, tako je i nastao LIDARUM. 

Naša MISIJA je pružanje kvalitetnih, pouzdanih i profesionalnih savjetodavnih, računovodstvenih, knjigovodstvenih i administrativnih usluga na području cijele Republike Hrvatske. Predanošću i profesionalnošću osiguravamo točnost, pouzdanost i zakonitost financijskih izvještaja, pružajući klijentima sveobuhvatne informacije i savjetovanja kako bismo unaprijedili njihov rast i održivost poslovanja. Naša VIZIJA je postati tvrtka prepoznatljiva po svojoj stručnosti, poštenju i posvećenosti klijentima. Nastojimo pružiti najbolju moguću uslugu koristeći najsuvremenija tehnološka rješenja koja će našim klijentima olakšati rad i pomoći im da unaprijede svoje poslovanje. Kroz dosljedno pridržavanje visokih standarda etike i profesionalizma, cilj nam je biti prvi izbor za sve vrste organizacija, a posebno neprofitnih, koje traže savjetodavne, računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Više informacija na https://lidarum.hr/.

Možete nas zapratiti i na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Zadnja tri komentara:
12.03.2024. 10:03 | KORISNIK: udrugapraviput1

Od početka suradnje s LIDARUM j.d.o.o. uvjerili smo se u visoku razinu profesionalnost, znanja i iskustva u području poslovanja udruge i provođenja EU projekata. Kvalitetna knjigovodstvena podrška jedna je od najvažnijih stvari u svakom poslovanju, a ljubazna i susretljiva komunikacija olakšava svakodnevni rad i dalje osjećaj pouzdanosti. Sve smo to pronašli u suradnji s Lidarumom i vjerujem da ćemo imati dugotrajnu i uspješnu suradnju te ih svakako preporučamo.

11.03.2024. 20:03 | KORISNIK: karlo.tvrdinic

Surađivati s Lidarium na polju računovodstvenih usluga je pozitivno iskustvo. Tim je pokazao visoku razinu profesionalnosti, preciznosti i pouzdanosti u svakom aspektu svog rada. Zahvaljujući njihovoj stručnosti i posvećenosti, moje financije su uvijek ažurne i u skladu s najnovijim propisima. Vrijednost koju dodaju mom poslovanju neizmjerna je, i s povjerenjem mogu reći da je Lidarium više od pružatelja usluga. Oni su partner na kojeg se mogu osloniti. Toplo preporučujem Lidarium svima koji traže pouzdane i efikasne računovodstvene usluge.

11.03.2024. 11:40 | KORISNIK: zmijolovci

Od početka rada Lidarum servisa Udruga Zmijolovac je korisnik računovodstvenih, knigovodstvenih i savjetodavnih usluga. Budući smo jedinstvena i specifična Udruga jer se jedini u Hrvatskoj bavimo hvatanjem i izmiještanjem zmija i ptica, naši zahtjevi su izraženiji i zahtjevniji. Pohvala direktorici gospođi Lidiji Kaminski za pedantno, točno, specijalizirano za udruge i u skladu sa zakonom vođenje navedenih usluga. Dopredsjednik Udruge Zmijolovac: Vlado Lađarević mag.ing.agr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI