OCIJENI
Adresa: Šetalište V. Nazora 7 I
44000,Sisak
Telefon:
044 543 289 044 543 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliklinika-breyer.hr/
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: Ugradnja zuba Sisak,Zubni implantati Sisak,implantati Sisak,Ortodoncija Sisak,zubar Sisak,Protetika Sisak,Stomatolog Sisak,Specijalist ortodont Sisak,Estetska stomatologija Sisak,Parodontologija Sisak,krunice Sisak,Allon4 Sisak,najbolji,parodontoza Sisak, Paradontolog Sisak, vrhunska stomatologija Sisak, oralna kirurgija Sisak,izbjeljivanje zubi Sisak,zubne krunice, implantati Sisačko-moslavačka županija,Ljuskice Sisak,Specijalist parodontolog Sisak,Specijalist oralne kirurgije Sisak, Zubni most
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

POLIKLINIKA BREYER
Poliklinika Breyer kruna je dugogodišnjeg savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga kroz tri generacije obitelji Breyer.

Kroz 35 godina postojanja i 10 000 zadovoljnih pacijenata, stekli smo status ugledne i profesionalne zdravstvene ustanove u Hrvatskoj. Naša tradicija, ugodno okruženje, kvalitetna usluga i predanost pozivu rezultirala je rastućim brojem zadovoljnih pacijenata.

DJELATNOST POLIKLINIKE
Poliklinika Breyer danas je vrhunski opremljena i uređena ustanova u kojoj se prema svjetskim standardima primjenjuju najnovije terapijske metode i tehnologije iz svih područja dentalne medicine, s posebnim naglaskom na usluge:

Ono čime se odlikujemo je primjena vrhunskih materijala te precizna i kvalitetna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala, u skladu sa najsuvremenijim dostignućima struke.

SVE NA JEDNOM MJESTU
Kako bismo Vam osigurali što kvalitetniju uslugu, u Poliklinici Breyer moguće je na jednome mjestu obaviti sve vrste dijagnostičkih i terapijskih zahvata. Našim pacijentima na raspolaganju su specijalisti iz svih područja dentalne medicine koji po potrebi zajednički sudjeluju u provođenju terapije. Dijagnostiku provodimo uz pomoć najmodernije tehnologije čime svojim pacijentima omogućujemo što kvalitetnije planiranje buduće terapije.

KAKO SE NARUČITI NA PRVI PREGLED
Molimo da za prvi pregled nazovete broj +385 44 543 289 ili nas kontaktirajte na: E-mail ili Facebook Messenger
Maksimalno ćemo se prilagoditi Vašem dnevnom i tjednom rasporedu kako bismo dogovorili termin koji Vam odgovara.

Ukoliko dolazite iz inozemstva (Slovenija, Njemačka, Italija, Švicarska, Austrija) na veće implanto-protetske zahvate, razumijemo da u Hrvatskoj možete provesti ograničeno vrijeme te da svoj dolazak morate pomno isplanirati. Kako bi Vaš posjet prošao što ugodnije, potrebno je dogovoriti termin 14 dana prije Vašeg dolaska u Hrvatsku.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI
Na prvom pregledu koji se ne naplaćuje dobit ćete stručno mišljenje jednog od naših doktora i inicijalnu procjenu postojećeg stanja. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i potanko Vam objasniti svaki korak u terapiji. Nakon načinjene inicijalne procjene stanja, dat ćemo Vam cjelovit plan terapije i financijski predračun te ga prilagoditi Vašim željama i mogućnostima.
Ako dolazite iz zemalja Europske unije, plan terapije i procjenu troškova možete priložiti Vašem zdravstvenom osiguranju te na taj način nadomjestiti dio troškova dentalnog tretmana.

KRANKENKASSE
Naši ljudi u inozemstvu i povrat od Krankenkasse.Kako ostvariti povrat?Kako mogu znati da ću baš ja dobiti povrat?Koji je najveći iznos povrata ostvaren? SAZNAJTE 11 Savjeta Kako do Novog Osmijeha uz KRANKENKASSE.

NAČINI PLAĆANJA
Prvi pregled se ne naplaćuje. Plaćanje je moguće gotovinom ili nekom od kreditnih kartica: Visa, American Express, Mastercard, Maestro, Diners.

Opsežnije rekonstruktivne zahvate kao i ortodontsku terapiju moguće je platiti u više rata, prema dogovoru.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
044 543 289 044 543 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI