Adresa: Blažići 1/1
51216, Viškovo
Telefon:
051 683 121, 051 681 074 051 683 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.honda-hugal.com

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08:00 - 16:00 , sub: 08.00 - 12:00
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Auto salon, Auto prodaja, Rabljena vozila
Vulkanizer, Auto gume, Moto gume
Ključne riječi: servis svih vrsta vozila - popravak vozila - brzi servis vozila - dijagnostika vozila - prodaja Honda vozila - vulkanizer - prodaja, balansiranje i montaža guma - prodaja rabljenih vozila - originalni Honda dijelovi - ovlašteni distributer Honda vozila -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće Hugal d.o.o. je ovlašteni distributer i serviser vozila marke HONDA.

Poduzeće Hugal d.o.o. je osnovano 2002.godine a svoju tradiciju u održavanju vozila Honda temelji na iskustvu stečenom u ovlaštenom servisu vozila marke Honda koji na istoj adresi djeluje još od 1990.godine.

Na zahtjev sve većeg broja zadovoljnih korisnika usluga 2000. godine je uz servis napravljen i novi salon za prodaju vozila. Osim novih vozila bavimo se i prodajom rabljenih vozila.

Sveukupno salon i servis obuhvaćaju površinu od 500 m2. Servis je opremljen najsuvremenijom opremom za kompjutersko dijagnosticiranje kao i specijalnim alatima za otklanjanje i najzahtjevnijih kvarova na vozilima marke HONDA i ROVER. Sa svim uređajima upravlja i radi visoko školovani tim mehaničara koji su posjeduju certifikate za servis Honda vozila.

Servis osim automehaničarskih usluga obavlja limarske i autolakirerske radove.

U sastavu servisa nalazi se i skladište rezervnih dijelova. Svi rezervni dijelovi su isključivo originalni HONDA dijelovi koji se ugrađuju u servisu ili se isporučuju po zahtjevu kupaca.

Posjetite našu web stranicu i pogledajte našu ponudu novih i rabljenih vozila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 683 121, 051 681 074 051 683 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.