OCIJENI
Adresa: Veterinarska 3
10370 Dugo Selo
Telefon:
01 2753 103, 01 2759 124 01 2753 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.vads.hr

Radno vrijeme

:
Ambulanta: 
pon-pet: 8-19h
sub 8-14h
dežurstvo: 24h

Ljekarna: 
pon-pet: 08-19h
sub: 8-14.30h
Djelatnosti: Veterinar, veterinarska ambulanta
Pet shop
Poljoapoteka
Ključne riječi: kastracija mačaka i pasa - veterinar - liječenje životinja - cijepljenja pasa i mačaka - kirurški i drugih medicinski zahvati na životinjama - rezanje kandži - obrada papaka - umjetno osjemenjivanje pasa, goveda i svinja - dežurna veterinarska ambulanta - veterinarskih lijekova i preparata - voćne sadnice - stočne hrane - ampule i ogrlice protiv buha i krpelja - poljoprivredna ljekarna -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Veterinarska ambulanta

Veterinarska ambulanta Dugo Selo d.o.o. jedna je od rijetkih institucija ( veterinarske djelatnosti ) koja se može pohvaliti sa dugogodišnjim radnim stažom, koji neprekidno traje od davne nam 1949. godine.

Tih godina svoga rada pedesetih godina ustanova je promijenila svoje sjedište u blizini zgrade lovačkog doma u Predavčevoj ulici, Dugo Selo.

Na današnjoj lokaciji ( Veterinarska 3 ) sjedište ustanove se nalazi od šezdesetih godina.

Objekt ( sjedište ) Veterinarske ambulante je u više navrata renoviran ( proširivan ), a sve u cilju postizanja što kvalitetnijeg obavljanja svakodnevnih djelatnosti.

Nadalje, tijekom svog rada djelatnici Veterinarske ambulante su kontinuirano nagrađivani za svoj kvalitetan rad. Tako su primljena brojna priznanja kako za djelatnosti kojima se Veterinarska ambulanta bavi, a posebno su nagrađivani i za društveni rad u okvirima grada Dugog Sela, a i šire.

Ovim kratkim uvidom u postojanost i kontinuitet našeg rada evidentno je da Veterinarska ambulanta Dugo Selo uspijeva " zadržati korak " u današnjem vremenu kada su sve veći zahtjevi naših korisnika.

Detaljnije o našim uslugama pogledajte na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI