OCIJENI
popust 30%

Estetski tretmani filerima hijaluronske kiseline

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.02.2013. 00:00

Pomladiti svoj izgled možete na prirodan i neinvazivan način aplikacijom filera hijaluronske kiseline koji popunjavaju bore, uljepšavaju crte lica, oblikuju punije usne i osvježavaju kožu.

Filer hijauronske kiseline je kristalno čisti gel koji se ubrizgava u kožu (u nekim tretmanima i tik pod kožu) u malim količinama, u svrhu obnavljanja volumena i strukture kože.

Riječ je o injekcijskom tretmanu specijalnim gelom koji sadrži hijaluronsku kiselinu, a koja se inače prirodno sintetizira i u našem tijelu. Najvažnija funkcija hijaluronske kiseline je prenošenje i vezivanje vode. Pritom hranjive tvari, kisik i hormoni mogu slobodno prolaziti između čestica gela i tkiva, što koži daje prirodan i zdrav izgled.

Kako se gel postupno razgrađuje, voda zauzima njegovo mjesto, a kad se u potpunosti resorbira, gel nestaje iz tijela bez traga, tj. biološki se razgrađuje na prirodan i siguran način.

Tretman hijaluronskom kiselinom daje trenutačne rezultate koji su dugotrajni, li ne i vječni. Općenito, nakon tretmana usana, dodatni tretman obično je potreban nakon otprilike šest mjeseci, a samo jedan naknadni tretman produžuje, po jednoj nedavnoj studiji, učinak i do osamnaest mjeseci. Konture lica i bore obično zahtijevaju dodatni tretman šest do 12 mjeseci nakon početnog.

PREDNOSTI tretmana hijaluronskom kiselinom:
- Prirodan i siguran
- Bez životinjskih sastojaka
- Nije potreban kožni test
- Trenutačni i dugotrajni rezultati
- Biorazgradiv
- Brz tretman (oko 30 minuta)
- Spektar proizvoda u potpunosti prilagođen tkivima
- Klinički podaci podupiru učinkovitost i sigurnost primjene

Za više informacija o estetskim tretmanima u Monoklu, besplatnoj konzultaciji za estetski tretman nazovite Optički studio i Polikliniku za oftalmologiju Monokl u ulici Hrvatskih Branitelja 3 u Dugom Selu na broj telefona 01/77 88 905!

www.monokl.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI