Spartak Gym

Cvijete Zuzorić 39, 10000 Zagreb

Unutar svojih ograničenih, ali toplih zidina orijentirani smo prema zdravom načinu kretanja te unaprijeđenju ljudskih sposobnosti i otkrivanja vaših osobnih potencijala.

Adresa: Cvijete Zuzorić 39
10000 Zagreb
Telefon:
095 8591 696 095 8591 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/SpartakGymKruge

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-12h i 16-22h
sub: 9-12h i16-21h
Djelatnosti: Fitness centar
Ključne riječi: individualni trenizni, rad u malim grupama, biomehanika, tjelesni nedostatci, otklanjanje uzroka boli, rehabilitacija, sport, kineziterapija, unaprijeđenje sposobnosti, dobar osjećaj, tjelesno i mentalno, fizička aktivnost
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Spartak Gym je unutar svojih ograničenih, ali toplih zidina orijentiran prema zdravom načinu kretanja i iskorištavanja prirodnih ljudskih potencijala koji modernim načinom života polako odumiru.

Propagiramo buđenje same potrebe čovjeka za upražnjavanjem tjelovježbe u svrhu fizičkog i psihološkog zdravlja. Ujedno pokušavamo otkriti i deficite u vašem lokomotornom sustavu koji vas manje ili više ograničavaju. Kako u svakodnevnim aktivnostima, tako i u sportskoj izvedbi te ih se zajedno riješavamo i unaprijeđujemo.

Više o nama potražite ovdje.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.