Gomolj batata

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.05.2024. 09:04

OPG Perec nudi vrhunsku selekciju batata gomolja u tri izvanredne varijante: Narančasti, Ljubičasti i Crveni batat 1. klase. Ovi gomolji nude jedinstvene okuse i nutritivne prednosti koje će oplemeniti vašu kuhinju.

~Narančasti batat 1. klasa
Narančasti batat nudi okus vrlo sličan tikvi i kestenu. Ovo je najprihvaćenija vrsta batata na našem području, a obožavaju ga i djeca zbog svoje iznimne slatkoće. Nakon vađenja iz zemlje, svaki gomolj je pažljivo opran, konzerviran i skladišten u kontroliranim uvjetima s automatskom regulacijom temperature i vlage. Samo takav batat ostaje svjež, kvalitetan i može stajati i do 60 dana kod krajnjeg kupca čak i u nekontroliranim uvjetima.

~Ljubičasti batat 1. klasa
Ljubičasti batat je bogat antioksidansima i, prema nekim istraživanjima, posjeduje čak i antikancerogena svojstva. Iako nešto tvrđi od ostalih vrsta batata, ljubičasti batat može postati iznimno hrskav, na primjer u pripremi čipsa. Kao i ostali, i ljubičasti batat se nakon vađenja iz zemlje konzervira i skladišti u kontroliranim uvjetima s automatskom regulacijom temperature i vlage kako bi zadržao svježinu i kvalitetu.

~Crveni batat 1. klasa
Ljubičasto-bijeli, često nazivan i crveni batat, vrlo je sličan bijelom batatu, ali ima malo više slatkoće. Nakon vađenja, svaki gomolj je pažljivo opran, konzerviran i skladišten u kontroliranim uvjetima kako bi zadržao svoje karakteristike i okus.

Svi naši batat gomolji su vrhunske kvalitete i pažljivo obrađeni kako bi vam pružili najbolje moguće iskustvo. Za narudžbe ili dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Započnite svoje kulinarsko istraživanje s OPG Perec batatom i otkrijte nove dimenzije okusa i nutritivne vrijednosti!

https://opg-perec.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta