OCIJENI
Adresa: Avenija Marina Držića 4
10000 Zagreb
Telefon:
01 6184 895 01 6184 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autoskola-danko.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-13
pon-pet: 17-19
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: Popust za gotovinu,autoškole u Zagrebu Prisavlje-poligon autoškole u centru cijena autoškole krediti plaćanja autoškole autoškola na Savici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Autoškola "DANKO" nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb, u centru grada.

Sa svojim radom autoškola "Danko" krenula je 1999. godine. Locirani smo na AVENIJA MARINA DRŽIĆA 4, ZAGREB, Autobusni Kolodvor na 3. katu Upravne zgrade, južni ulaz. Praktična obuka vožnje odvija se s 5 vozila i daje polaznicima mogućnost izbora.

Funkcioniranje autoškole temelji se na velikom trudu i radu zaposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja, kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti, a rezultate postiže tako što preporukom osposobljenih kandidata-polaznika, ima zadovoljavajuće nove polaznike!

Nastavu iz POZNAVANJA PROMETNIH SIGURNOSNIH PRAVILA održava već duže vrijeme na računalu i nastavu prilagođava populaciji polaznika! Za polaznike smo osigurali i besplatnu posudbu udžbenika i cd-ova za predavanje.
PRVA POMOĆ je u organizaciji CRVENOG KRIŽA i Zdravstvene ustanove EUROMEDICA koja se održava u njihovim prostorijama.
Poligon, prometno vježbalište koji koristi autoškola "DANKO" nalazi se na Prisavlju i Strojarskoj ulici, odakle i počinju prvi satovi vožnje, a voditelj i predavač autoškole je LAURA HORVAT, ing. prometa.
Nove predavačke grupe formiraju se svaka dva tjedna. 

Za sve dodatne informacije posjetite našu web i facebook stranicu ili nas kontaktirajte.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6184 895 01 6184 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI