Adresa: Avenija Marina Držića 4
10000 Zagreb
Telefon:
01 6184 895 01 6184 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autoskola-danko.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 10-16
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola u Zagrebu Prisavlje-poligon Ljetni tečajevi autoškola u centru Zagreba AUTOBUSNI KOLODVOR cijena autoškole krediti plaćanja autoškole autoškola na Savici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Autoškola "DANKO" nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb, u centru grada.Ptraktična obuka vožnje odvija se s 5 vozila i daje polaznicima mogućnost 
Autoškola "Danko" krenula je sa svojim radom 1999. godine. Locirani smo na AVENIJA MARINA DRŽIĆA 4, ZAGREB, Autobusni Kolodvor na 3. katu Upravne zgrade, južni ulaz.
Funkcioniranje autoškole temelji se na velikom trudu i radu uposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja, kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti, a rezultate postiže tako što preporukom osposobljenih kandidata-polaznika, ima zadovoljavajuće nove polaznike!
Nastavu iz POZNAVANJA PROMETNIH SIGURNOSNIH PRAVILA održava već duže vrijeme na računalu i nastavu prilagođava populaciji polaznika!
PRVA POMOĆ je u organizaciji CRVENOG KRIŽA i Zdravstvene ustanove EUROMEDICA koja se održava u njihovim prostorijama.
Poligon, prometno vježbalište koji koristi autoškola "DANKO" nalazi se na Prisavlju i Strojarskoj ulici, odakle i počinju prvi satovi vožnje, a voditelj i predavač autoškole je LAURA HORVAT, ing. prometa.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6184 895 01 6184 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon: