OCIJENI

Depilacija voskom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.04.2024. 12:31

U Studiu Silvija postupak uklanjanja dlačica voskom u potpunosti je higijenski. Koža se prije nanošenja voska uvijek dezinficira i očisti kako nebi došlo do upala. Patrone se uvijek dezinficiraju i steriliziraju prije i nakon svakoga postupka, te se koriste posebne trakice za svaku osobu. Omogućeno je korištenje jednokratnih gaćica koje se poslije postupka bacaju. Radi se toplim voskom u patronama koji je puno učinkovitiji od hladnog postupka. Svaka klijentica je sama u prostoriji kako bi se osigurala maksimalna privatnost i diskrecija.


Posebno se pazi da se ne spali površinski sloj kože, te se temperatura uvijek provjeri prije samog nanošenja. Kako bi postupak bio što je moguće manje neugodan i bolan, koristi se bebi puder koji uz to što dezinficira kožu upija i vlagu, ali i spriječava da se vosak prejako zalijepi za kožu i samim time postupak će biti manje bolan i učinkovitiji. Vosak za depilaciju je provjerene i profesionalne kvalitete. Pružiti će Vam se stručna i pouzdana usluga, gdje se posebno pazi na svaki potez i detalj kako bi se potpuno uklonila mogućnost izazivanja podljeva, a urastanja i lom dlačica svela na najmanju moguću mjeru.

https://studiosilvija.hr/usluge/depilacije-voskom/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI