OCIJENI
popust 20%

Božićni poklon bon Zagreb Trešnjevka

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.12.2016. 09:38

Ponovo nam se bliži najljepše doba godine, kada nekako posebno mislimo na svoje voljene, prijatelje i obitelj. Vrijeme je da se sjetimo lijepih stvari, podijelimo dobrotu s bližnjima i izrazimo riječima i djelom koliko nam netko znači. Prilika je to da poklonimo nešto od srca. Razveselite voljene s posebnim i jedinstvenim božićnim poklonom. Ako ste u nedoumici i niste sigurni što pokloniti za Božić, poklon bon Studia Silvija pravi je izbor za Vas. Umjesto materijalnog, poklonite jedinstveni kraljevski doživljaj u Studiu Silvija. Vrhunska i stručna usluga, ugodan ambijent, visoka razina higijene i privatnosti garancija su da će baš Vaš dar biti poseban i unikatan. Samo za Božić pripremili smo posebnu priliku svim svojim klijentima, i onima koji će to tek postati, da uz 20% božićnog popusta poklone kraljevski doživljaj i osjete užitak darivanja kao izraz svoje ljubavi i dobrote.

Božićni popust na poklon bon vrijedi za usluge medicinske, sportske, klasične masaže, kao i masaže za trudnice i masaže s čokoladom. Božićni poklon bon može se naručiti do 24.12.2016., te je iskoristiv do 28.02.2017.

studiosilvija.hr/poklon-bon-masaza/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI