OCIJENI
Adresa: Karlovačka cesta 24
10000 Zagreb
Telefon:
01 3090 092 01 3090 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Kuhinja - namještaj, oprema, posuđe i pribor
Metalna galanterija, željeznarija
Ključne riječi: posuđe za pripremu hrane, posuđe za čuvanje hrane, posuđe za serviranje hrane, kuhinjski pribor, sudoperi, metalac grupa, lonci, tave, inox posuđe, expres lonci, posuđe za profesionalce,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dio smo METALAC GRUPE! O čemu se tu radi, pogledajte u nastavku!

Kompanija Metalac a.d. je javno društvo, sa ssedištem u Gornjem Milanovcu. Osnovana je 1959. a kao akcionarsko društvo posluje od 1998. godine. Danas Metalac a.d. po osnovu vlasništva u kapitalu ima 15 zavisnih društava sa kojima je povezan u Grupu: pet proizvodnih, šest trgovinskih na domaćem, četiri trgovinska društva u inozemstvu. U okviru Metalac grupe zaposleno je oko 2.000 ljudi.Sva proizvodna društva nalaze se u Srbiji, u Gornjem Milanovcu, 120 kilometara od Beograda. Metalac posuđe d.o.o. je najstarije i najveće zavisno društvo koje se bavi proizvodnjom emajliranog, inox i non-stick posuđa. Metalac inko d.o.o. proizvodi inox i granitne sudopere i Granmatrix kompozitne ploče; Metalac bojler d.o.o. proizvodi bojlere, a Metalac print d.o.o., se bavi proizvodnjom kartonske ambalaže i preslikača za posuđe.

Proizvodnja posuđa je glavni dio Metalca, a Metalac posuđe je jedno od najuspešnijih i najvećih proizvođača posuđa u Europi. Metalac izvozi svoje proizvode u oko 25 država na svim kontinentima. Osim tržišta BIH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije, na kojima je tradicionalno prisutan, oko 5 milijuna jedinica proizvoda Metalca, a prije svega posuđa, odlazi u: Rusiju, Francusku, Italiju, Nemačku, Španiju, Švedsku, Finsku, Dansku, Češku, zatim Ukrajinu, Gruziju, Bugarsku... sve do Japana, SAD i Australije.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3090 092 01 3090 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI