Blokovi za zidanje

Blokovi za zidanje

Neizbježni u gradnji, proizvodi od opeke, također se nalaze u prodajnom asortimanu centra za građevinski materijal Gavroprom - Zagreb.

Opeka, kao ekološki apsolutno prihvatljiv materijal, proizvedena od prirodnih sirovina gline, ilovače, pijeska i vode, te pečena na visokim temperaturama predstavlja tradicionalan i omiljen materijal u gradnji stambenih i drugih objekata od davnih vremena sve do danas, a kao visokokvalitetan proizvod koji ujedno predstavlja i element zdravog življenja zasigurno postavlja standarde graditeljstva i u budućnosti.

Opekarski proizvodi su nepropusni i čvrsti, primjenjivi u gradnji vanjskih zidova, unutarnjih nosivih i pregradnih zidova, fasada,  te podnih površina. Ekološki su prihvatljivi, posjeduju izvanrednu postojanost na vanjske vremenske utjecaje, a odlikuje ih sjajna toplinska i zvučna izolacija. U ponudi imamo opeku Wienerberger, Leier i ciglane Cerje Tužno.

Termo opeka

  • Odlična termoizolacijska svojstva, sposobnost akumulacije topline omogućava da se zimi polako hlade, a ljeti sporo zagrijavaju.
  • Jednostavna, brza i ekonomična gradnja, bez postavljanje termoizolacijskih ploča ili zidanje dvoslojnih opečnih zidova između kojih se postavlja toplinska izolacija. Zidanje je znatno brže i jednostavnije.

Klasični blokovi
  • Ekonomičniji klasični blokovi od opeke u svim dimenzijama od više dobavljača.

Pregradna opeka
  • Sve vrste pregradne opeke, za brzu i uspješnu gradnju i dogradnju kuće, stana ili nekog drugog objekta.

Stropna ispuna i fert gredice
  • Za brzu i uspješnu gradnju u ponudi su stropne ispune, fert gredice i nadvoji.