OCIJENI

Tečajevima japanske metode oblikovanja obrva i “puder obrva” do savršenstva

Objavljeno: 5.6.2020. 17:36

Jedan od najvažnijih detalja na licu u zadnjih nekoliko godina koji sve više plijeni pozornost žena pa i muškaraca definitivno su obrve. One mogu biti raznih boja, oblika i veličina te su jedan od ključnih simbola lijepoga lica. No kako se obrve ne mogu birati niti utjecati na njihov prirodan izgled, često ih se čupa, mijenja, oblikuje, boja i čini sve kako bi bile bliže savršenstvu, a za to je svakodnevno potrebno izdvojiti određeno vrijeme koje se može utrošiti na nešto drugo. U najmanju ruku na pola sata duljeg sna.

Upravo iz toga razloga, donosimo vam sve popularniju metodu oblikovanja obrva i puder obrve. Japanska metoda oblikovanja obrva pruža prirodan izgled i dugotrajne rezultate jer se svaka pojedina obrva zasebno ucrtava u kožu na mjestima gdje one nedostaju. Ova metoda koja na prvu ruku podsjeća na tetoviranje nije mu nimalo slična te je bezbolna (može biti samo neugodna na trenutke). Kod japanske metode oblikovanja obrva i kod puder obrva pigment se unosi u kožu vrlo plitko, stoga nema oteklina i krvarenja, a pigmenti koji se koriste su hipoalergeni te ne izazivaju nepoželjne reakcije na koži. Sam postupak traje oko sat vremena, a rezultati ovakvog oblikovanja obrva traju između godinu i dvije, ovisno o tipu kože jer se boja na masnoj koži brže razgrađuje dok bi na suhoj koži mogla trajati i do dvije godine.

Također, prije samoga tretmana obrve se oblikuju i bojaju olovkom koja se briše tako da će svaka klijentica i(li) klijent moći završnu kreaciju vidjeti prije nego se obrve tretiraju pigmentom i ucrtaju na za to predviđeno mjesto.

Naposljetku, nije neobično što su ove metode oblikovanja obrva izrazito popularne i sve traženije u kozmetičkim salonima, a gotovo da i ne postoji profesionalni vizažist koji ne zna oblikovati obrve japanskom metodom ili metodom puder obrva.

Kako biste ponosno mogli reći da znate oblikovati obrve najpopularnijim metodama, Mayer Edukacije u sklopu svoje ljetne škole nudi tečaj oblikovanja obrva u čak pola cijene, i to s upisom tečaja u radnu knjižicu. Mayer također nudi brojne edukacije s akcijama koje kreću od lipnja, a o kojima možete više saznati na njihovoj web stranici.

OCIJENI