OCIJENI
Adresa: Zavojna 6
42 000 Varaždin
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
042 639 028 042 639 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kd-info.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Mobiteli, računala, kompjuteri - servis
Hitne intervencije
Škola informatike
Ključne riječi: računala/kompjutori, održavanje, servis, edukacija, popravak laptopa, zaštita podataka, popravak mobitela, popravak tableta, hitne računalne intervencije Varaždin, servis računala
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

KD-INFO informatička je tvrtka osnovana 2009. godine, a primarna djelatnost joj je pružanje usluge servisiranja i održavanja računala privatnim korisnicima i manjim poslovnim korisnicima. Osim toga bavimo se i instalacijom i održavanjem mreža, računalnom sigurnosti, te uslugama edukacije i poučavanja. Sve usluge, sukladno dogovoru, možemo obavljati u Vašem ili našem prostoru. Dovoljno je samo da nazovete, objasnite problem ili vrstu usluge koju želite i u najkraćem mogućem roku Vaše će potrebe biti zadovoljene. Ukoliko niste zadovoljni sa postojećim rješenjima ili do sad niste imali potrebu za održavanjem i servisiranjem, ako želite kupiti računalo, nadograditi postojeće ili se jednostavno educirati nazovite nas. Za sad pokrivamo područje Varaždinske i Međimurske županije.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI