OCIJENI
Adresa: Križanićeva 25
42000 Varaždin
Telefon:
042 312 003 042 312 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://alpha-m.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-18h
sub: 8-13h
(van radnog vremena molimo poslati SMS)
Djelatnosti: Mobiteli, računala, kompjuteri - servis
Mobiteli, računala, kompjuteri - prodaja, otkup i oprema
Ključne riječi: hardware - komponente za računala - prijenosna računala - gotova računala i serveri - tablet - računala - periferne jedinice - smartphone i smartwatch - potrošačka elektronika - fotoaparati i oprema - nosači i stalci - auto oprema i navigacija -mrežna oprema i nadzor - UPS sistemi napajanja - servis računala - terenski servis računala - software - antivirusni programi - operativni sustavi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ALPHA-M.

ALPHA-M računala počela su s radom 11.11.2003. na adresi Meštrovićeva 4/II - Varaždin. U 30 kvadrata stana na 2. katu poslovali smo uspješno 3 godine. Krajem 2006. godine preselili smo u novi prostor u Križanićevoj 25 - Varaždin.

Moderan je to i prostran prostor sa vlastitim velikim i moderno uređenim parkingom, pravim servisom i najvažnije od svega ugodnim ambijentom za naše kupce. Zaposleno nas je šestero.

Prioritet nam je zadovoljstvo naših kupaca kojima nudimo 100% garanciju te sve eventualne probleme rješavamo u najbržem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo.

Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Na sva pitanja dajemo odgovore u najkraćem roku te ponude i savjete dajemo bez obveze na kupovinu. Cijene i karakteristike računala prilagođavamo Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Nudimo besplatnu dostavu, montažu i konfiguraciju ALPHA-M računala te prijenosnih računala.

Otkrivamo Vam kako uz minimalne investicije učiniti postojeću informatičku opremu da radi brže i bolje. Najveći naglasak stavljamo na zaštitu podataka i sigurnost istih.

Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme s računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Pomažemo pri odabiru najpovoljnije i najoptimalnije opreme koja bi omogućila brže i efikasnije izvođenje svakodnevnih zadataka na računalima.

Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Za naše klijente ponovo smo uveli plaćanje kreditnim karticama i na rate putem našeg web shopa!

Dajemo savjete za legalizaciju programa...

U našem servisu u najbržem mogućem roku te po najpovoljnijim cijenama rješavamo Vas svih briga vezanih uz Vaša računala. Uklanjamo viruse i nametnike, rješavamo probleme s operativnim sustavima te spašavamo podatke zabunom obrisane ili nestale uslijed programskih grešaka.
Dijagnoza stanja računala je besplatna. Sve probleme rješavamo i na terenu.

Uredili smo velik i moderan servis.
Posebno se ponosimo našim sponzorstvima.

Uvijek smo otvoreni za nove ideje i projekte. Podržat ćemo ih u skladu s našim mogućnostima.

Za detaljnije informacije o našim uslugama posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI