OCIJENI
Adresa: Ulica Ljudevita Šmidhena 20
10430 Samobor
Telefon:
01 3363 170 01 3363 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://littera.hr

Radno vrijeme

:
Pon-čet: 8.00 - 19.30 Petkom: 8.00 - 14.30
Djelatnosti: Intelektualne usluge
Škola stranih jezika
Ključne riječi: škola stranih jezika; škola stranih jezika Samobor; Littera; učenje; učilište; edukacija; strani jezici za djecu i odrasle; najstarija škola stranih jezika u Samoboru; dvadesetčetiri godine iskustva; nastava; engleski; njemački; talijanski; francuski; španjolski; Littera centar
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Littera je nastala kao škola za strane jezike. Poznavanje stranih jezika velika je prednost kod zapošljavanja i snalaženja u svijetu potpune globalizacije. Saznajte više o tečajevima koje nudimo i pripremite se!


TEČAJ ZA PREDŠKOLARCE
Cilj tečaja
Osnovni cilj predškolskih tečajeva je razvijanje pozitivnog stava prema učenju stranih jezika, te razvijanje vještine slušanja i izgovora kroz pjesme, igre i recitacije. Nastava je osmišljena u obliku igraonice tako da djeca usvajaju strani jezik kroz igru i imitaciju. Uz ovakav pristup, djeca se lakše prilagode kasnijem školskom okruženju i grupnom radu u razredima, te se lakše priviknu na koncept nastave.


TEČAJEVI ZA ŠKOLARCE
Đački tečajevi temeljeni su na tzv. “task-based” programima, odnosno činjenici da učenje mora biti i izazov i zabava, da bi bilo uspješno. Zadaci i aktivnosti za učenje jezika usredotočuju se na vještine kao što je stvaranje hipoteze, logika, dedukcija i kooperacija – na taj način postiže se naš osnovni cilj, a to je da polaznici postaju efikasni i efektivni učenici, te da im se usade pozitivne navike pri učenju, koje će im pomoći ne samo kod stranih jezika, nego i u učenju općenito.TEČAJEVI ZA ODRASLE
Cilj programa je da polaznici tečaja postaju samostalni učenici, te da kroz sustavni razvoj sve četiri jezične vještine postanu kompetentni govornici stranih jezika. Vježbanjem globalnog razumijevanja pri čitanju i pisanju, razumijevanja odnosa između pisanog i govornog stranog jezika, razvijanje izgovora i komunikacijskih vještina putem raznih govornih aktivnosti, rada u paru i grupi, rada na projektima, polaznici ostvaruju brz napredak u učenju stranih jezika.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3363 170 01 3363 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI