OCIJENI
Adresa: Obitelji Sušanj 2
51000 Rijeka
Mobitel:
099 7489 296 099 7489 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: auto-škole u Rijeci - auto-škole u zapadnom dijelu grada Rijeke (Krnjevo, Kantrida, Marinići, Zamet) - vozački ispiti Rijeka - polaganje vozačkog ispita - A1 kategorija - A2 kategorija - A kategorija - B kategorija - kondiciona vožnja - autoškola - vožnja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Auto-škola Zamet

Mi smo mala auto-škola koja njeguje individualan pristup, prilagodljivost i fleksibilnost prema svakom kandidatu, uvažavajući uvjete u kojima se svaki kandidat nalazi u vrijeme upisa u našu auto-školu i koji postoje tijekom realizacije svih obveza koje kandidat mora ispuniti do dobivanja vozačke dozvole za kategoriju koju je upisao.

S radom smo počeli 2000. godine te smo do danas osposobili brojne kandidate za samostalne i kompetentne vozače u raznim kategorijama.
U 17 punih godina, neprekinutog i urednog poslovanja, predanog timskog rada kojim smo stalno posvećeni kvalitetnom individualiziranom pristupu kandidatima te kvalitetnim stručnim teorijskim i praktičnim osposobljavanjem kandidata spadamo u grupu najkvalitetnijih auto-škola u Rijeci.

Naše prednosti su:

  • Rad u malim grupama na teorijskom dijelu obuke omogućuje nam izuzetno kvalitetnu pripremu kandidata za ispit znanja
  • Predavanja i praktični dio osposobljavanja kandidata odvijaju se i u prijepodnevnim i u popodnevnim satima
  • Obuka vožnje odvija se odmah, bez čekanja na red za vožnju, u kontinuitetu nakon ploženih PPSP (Prometnih propisa i sigurnosnih pravila) - tako da naši kandidati u izvanrednom roku obavljaju cjelokupnu teorijsku nastavu i praktičnu obuku vožnju 
  • Mogućnost besplatnog prijevoza za sve kandidate kojima je prijevoz potreban kako bi svoje obveze (škola, studij, posao i sl.) što bolje uskladili s obvezama u auto-školi 
  • Naši instruktori vožnje su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u osposobljavanju kandidata. Njihov pristup uvijek uključuje: 
       - vrhunsku, temeljitu obuku iz vožnje
       - strpljiv odnos prema svim kandidatima
       - njegovanje prijateljske i ugodne atmosfere
       - psihološku podršku 
       -  jednak odnos prema svim kandidatima bez diskriminacija prema bilo kojoj osnovi (dobnoj, spolnoj, obrazovnoj, nacionalnoj, vjerskoj itd.)
  • Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u centru Zameta, u zgradi Sportskog društva Zamet koja se nalazi iznad novog sportskog Centra Zamet (u blizini je autobusna stanica s brojnim autobusnim linijama te velik i besplatan parkirni prostor koji se nalazi ispred zgrade u kojoj je auto-škola Zamet)
  • Posebna pažnju posvećujemo kondicijskoj vožnji (poduka za osobe koje imaju vozački ispit, a dugo nisu vozile i žele se pripremiti za samostalnu i sigurnu vožnju itd.)

Kontaktirajte nas i uvjerite se u naše kvalitete!

Za sve informacije vezane za naše usluge, kontaktirajte nas na naš telefonski (051 638 232) ili mobilni broj (099 748 9296, 091 538 5845). 
Dostupni smo i preko Vibera (099 748 9296) te e-pošte: zamet2000@hotmail.com

U kontaktnoj formi možete nam poslati svoj mobilni ili telefonski broj i u tom slučaju nazvat ćemo Vas unutar 1 sata!Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 7489 296 099 7489 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI