OCIJENI
Adresa: uprava: Jušići 69 c
51211 Matulji
Telefon:
051 276 750 051 276 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.biosolution.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 07-15
Djelatnosti: Zaštita okoliša, zbrinjavanje otpada, reciklaža
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: tehnološka čišćenja - čišćenje kuhinjske nape - čišćenje sustava ventilacije - kuhinjske ventilacija - sakupljanje otpadnog jestivog ulja - pražnjenje i čišćenje mastolova, kuhinjskog separatora
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ČIŠĆENJE KUHINJSKE NAPE I VENTILACIJE

 Bio Solution d.o.o. u svojoj ponudi ima redovito profesionalno čišćenje kuhinjskih napa, pranje i odmašćivanje odsisnih, ventilacijskih kanala i ventilatora.

Nape se moraju redovito čistiti i održavati iz više razloga. Svaki ugostiteljski objekt, restoran, konoba, buffet.... mora voditi računa o čistoći kuhinjske nape, ventilacijskih i odsisnih kanala, motora i ventilatora napa jer se u protivnom izlaže opasnosti zapaljenja i požara koji može zahvatiti i cijeli objekt, a da ne govorimo o opasnostima za ljude koji se zateknu u objektu.
Naime, masnoće i nečistoće koje se nakupljaju u napi, filterima i kanalima mogu se zapaliti ako se ne čiste redovito. Nadalje, redovitim čišćenjem napa i ostalih dijelova sustava osigurava se dezinfekcijska i sanitarna sigurnost koja je preduvjet zdravstvene sigurnosti za radnike i goste objekta. To je i zakonska obveza koja propisuje profesionalno čišćenje kuhinjskih odsisnih kanala sa kuhinjskom napom kod ugostiteljskih objekata svaka tri mjeseca.

Bio Solution d.o.o. sačinjava fleksibilni tim ljudi koji su spremni saslušati vaše potrebe i dogovoriti profesionalnu uslugu čišćenja kuhinjske nape i pripadajućih dijelova. Čišćenje se obavlja namjenskom, suvremenom opremom i ekološkim sredstvima.

U slučaju kada u Vašem objektu, osim čišćenja kuhinjskih napa, imate potrebe za dodatnim uslugama iz naše ponude, tada je cijena povoljnija. Ugovorom se definira način suradnje i dinamika odvoza otpada ili čišćenja. Javite se, tu smo za vas. Nazovite nas i zatražite uslugu čišćenja, pranja i odmašćivanja odsisnih, ventilacijskih kanala i ventilatora sa kuhinjskom napom te ostale usluge iz naše ponude.
Sve detaljnije informacije o čišćenju napa i ventilacije pogledajte na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
06.05.2020. 10:53 | KORISNIK: drasep

Odlična i brza usluga, svi dogovori i rokovi su ispoštovani, ljubazno osoblje. topla preporuka!

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 276 750 051 276 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI