OCIJENI

CIJENA I TRAJANJE AUTOŠKOLE OSTAJE ISTA!

3 pregleda/dan | Objavljeno: 23.05.2020. 20:02

Škola Vlamal ponovno je otvorila svoja vrata za sve polaznike u punom radnom vremenu.
Poslovni prostor svojim kapacitetom našim polaznicima osigurava potrebnu distancu i mjere zaštite propisane od strane Stožera civilne zaštite te time garantiramo da trajanje i cijena škole ostaje ista kao i prije mjera vezanih za covid 19.
Svaki polaznik ima svoj PC, garantiranu fizičku distancu i dezinfekcijska sredstva, preporuka za polaznike je nošenje maske.

Tečajevi za Autoškolu se održavaju u dva termina dnevno, u trajanju dva tjedna.

http://www.vlamal.hr/

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 212 082 051 212 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI