Adresa: Fiumara 13 /I
51000 Rijeka
Telefon:
051 212 082 051 212 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vlamal.hr

Radno vrijeme

:
pon: 08.00-20.30
sub: 08.00-13.00
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Autoškola, auto škola
Građevinska poduzeća i obrti
Škola stranih jezika
Srednja škola
Prijevoz putnika
Intelektualne usluge
Transport, otpremništvo, skladištenje, špedicija
Ključne riječi: stručno usavršavanje - instruktor vožnje - poslovna tajnica - tajnik - tehničar cestovnog prometa - vozač cestovnih motornih vozila - građevinski arhitektonski tehničar - zidar tesar - krovopokrivač - doškolovanje - prekvalifikacija - program stručnog osposobljavanja - rukovatelj - osposobljavanje za poslove - stjecanje niže stručne spreme - strani jezici - kondiciona vožnja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ustanova za obrazovanje odraslih - Vlamal osnovana je 1997. godine kao prva privatna Ustanova za obrazovanje odraslih u Rijeci.
Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnim kadrom te postignutim rezultatima, postali smo važan čimbenik obrazovanja odraslih vezano uz gospodarstvo Primorsko - goranske županije ali i šire.

Vlamal d.o.o. je privatno poduzeće u čijem sastavu posluje i auto-škola, gdje se vrši obuka kandidata za vozače A1, A2, A,B, C1, C,C, E i D kategorije. Zahvaljujući iskustvu i predanom i timskom radu naših djelatnika uspješno osposobljavamo polaznike za samostalnu i defanzivnu vožnju za vrijeme obuke i nakon položenog ispita iz upravljanja motornim vozilom.

Ustanova Vlamal i Vlamal autoškola u Rijeci Vam jamči:

  • nastavu,sadržaje nastave,edukativnu nastavu i dugogodišnje iskustvo predavača u trajanju od 30 sati u moderno opremljenim kabinetima i učionicama. U svim učionicama nastava se izvodi na računalima, svakom polazniku dostupan internet, mogućnost slobodnog surfanja.
  • obuku kroz praktičnu nastavu na poligonu i u vožnji od strane mladih ali iskusnih instruktora, u trajanju od 35 sati a time jamčimo i uspjeh kandidata na ispitu!

Vlamal je počeo sa radom 1996.godine a Ustanova za obrazovanje odraslih - Vlamal počela je sa edukacijom 1997. godine kao prva privatna Ustanova na riječkom području.
Dugogodišnjim radom, na edukaciji sa polaznicima kod stjecanja srednje stručne spreme, prekvalifikaciji, doškolovanje ili osposobljavanju za stručni rad na sadašnjem ili budućem radnom mjestu, polaznici stječu potrebne kompetencije. Predanim radom, iskustvom i stručnim kadrom te postignutim rezultatima, postali smo važan čimbenik obrazovanja odraslih u gospodarstvu, građevini i prometu u Primorsko - Goranskoj županiji ali i šire.
Nastava se održava u klimatiziranim učionicama, opremljenim svim potrebnim maketama, shemama, panoima. Učionice su opremljene računalima, LCD projektorima, ostalim nastavnim pomagalima, koji su sastavni dio nastave koja zahtjeva suvremeni pristup učenju i poimanju novih sadržaja.

Vrijeme održavanja nastave maksimalno nastojimo prilagoditi našim polaznicima, kako bi bili u mogućnosti prisustvovati predavanjima i konzultacijama. Na raspolaganju polaznicima stoji literatura i materijali kako bi što uspješnije savladali zadani program.
Programi su verificirani od Ministarstva prosvjete i športa i upisuju se u radnu knjižicu.
Ukoliko želite detaljnije informacije o nama posjetite našu web stranicu www.vlamal.hr ili nas nazovite!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 212 082 051 212 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.