OCIJENI
Adresa: Fiumara 13 /I
51000 Rijeka
Telefon:
051 212 082, 051 335 524 051 212 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vlamal.hr

Radno vrijeme

:
pon: 08.00-20.30
sub: 08.00-13.00
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, tečajevi, coaching
Autoškola, auto škola
Škola stranih jezika
Instrukcije, pripreme, poduka
Ključne riječi: stručno usavršavanje - instruktor vožnje - poslovna tajnica - tajnik - tehničar cestovnog prometa - vozač cestovnih motornih vozila - građevinski arhitektonski tehničar - zidar tesar - krovopokrivač - doškolovanje - prekvalifikacija - program stručnog osposobljavanja - rukovatelj - osposobljavanje za poslove - stjecanje niže stručne spreme - strani jezici - kondiciona vožnja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

CIJENA I TRAJANJE AUTOŠKOLE OSTAJE ISTA!

Škola Vlamal ponovno je otvorila svoja vrata za sve polaznike u punom radnom vremenu.
Poslovni prostor svojim kapacitetom našim polaznicima osigurava potrebnu distancu i mjere zaštite propisane od strane Stožera civilne zaštite te time garantiramo da trajanje i cijena škole ostaje ista kao i prije mjera vezanih za covid 19.
Svaki polaznik ima svoj PC, garantiranu fizičku distancu i dezinfekcijska sredstva, preporuka za polaznike je nošenje maske.

Tečajevi za Autoškolu se održavaju u dva termina dnevno, u trajanju dva tjedna.

Ustanova za obrazovanje odraslih - Vlamal osnovana je 1997. godine kao prva privatna Ustanova za obrazovanje odraslih u Rijeci.
Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnim kadrom te postignutim rezultatima, postali smo važan čimbenik obrazovanja odraslih vezano uz gospodarstvo Primorsko - goranske županije ali i šire.

Vlamal d.o.o. je privatno poduzeće u čijem sastavu posluje i auto-škola, gdje se vrši obuka kandidata za vozače A1, A2, A,B, C1, C,C, E i D kategorije. Zahvaljujući iskustvu i predanom i timskom radu naših djelatnika uspješno osposobljavamo polaznike za samostalnu i defanzivnu vožnju za vrijeme obuke i nakon položenog ispita iz upravljanja motornim vozilom.

Ustanova Vlamal i Vlamal autoškola u Rijeci Vam jamči:

  • nastavu,sadržaje nastave,edukativnu nastavu i dugogodišnje iskustvo predavača u trajanju od 30 sati u moderno opremljenim kabinetima i učionicama. U svim učionicama nastava se izvodi na računalima, svakom polazniku dostupan internet, mogućnost slobodnog surfanja.
  • obuku kroz praktičnu nastavu na poligonu i u vožnji od strane mladih ali iskusnih instruktora, u trajanju od 35 sati a time jamčimo i uspjeh kandidata na ispitu!

Vlamal je počeo sa radom 1996.godine a Ustanova za obrazovanje odraslih - Vlamal počela je sa edukacijom 1997. godine kao prva privatna Ustanova na riječkom području.
Dugogodišnjim radom, na edukaciji sa polaznicima kod stjecanja srednje stručne spreme, prekvalifikaciji, doškolovanje ili osposobljavanju za stručni rad na sadašnjem ili budućem radnom mjestu, polaznici stječu potrebne kompetencije. Predanim radom, iskustvom i stručnim kadrom te postignutim rezultatima, postali smo važan čimbenik obrazovanja odraslih u gospodarstvu, građevini i prometu u Primorsko - Goranskoj županiji ali i šire.
Nastava se održava u klimatiziranim učionicama, opremljenim svim potrebnim maketama, shemama, panoima. Učionice su opremljene računalima, LCD projektorima, ostalim nastavnim pomagalima, koji su sastavni dio nastave koja zahtjeva suvremeni pristup učenju i poimanju novih sadržaja.

Vrijeme održavanja nastave maksimalno nastojimo prilagoditi našim polaznicima, kako bi bili u mogućnosti prisustvovati predavanjima i konzultacijama. Na raspolaganju polaznicima stoji literatura i materijali kako bi što uspješnije savladali zadani program.
Programi su verificirani od Ministarstva prosvjete i športa i upisuju se u radnu knjižicu.
Ukoliko želite detaljnije informacije o nama posjetite našu web stranicu http://vlamal.hr/ ili nas nazovite!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI