OCIJENI
Adresa: Ulica biskupa A. Kažotića 1
10370
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
095 3639 126 095 3639 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://portamundi.hr/

Radno vrijeme

:
Ovisno o rasporedu tečajeva
Djelatnosti: Škola stranih jezika
Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: strani jezici - poduka - Dugo Selo - Sesvete - škola stranih jezika - djeca - učenje stranih jezika - strani jezici Dugo Selo - online učenje - škole - engleski - njemački - francuski - talijanski
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu stranih jezik Porta Mundi!

U novouređenom prostoru, ugodnom ambijentu i mirnom okruženju steći ćete svoja prva ili proširiti postojeća znanja stranih jezika. Ujedno ćete upoznati kulturu i običaje zemalja u kojima se govore jezici koje učite obilježavanjem njihovih praznika, slušanjem glazbe, gledanjem filmova..

Radimo u malim grupama te se maksimalno posvećujemo individualnim zahtjevima svakog polaznika.

U nastavi se služimo najsuvremenijim saznanjima s područja metodike stranih jezika te u jednakoj mjeri radimo na razvijanju sve četiri komunikacijske vještine, slušanju, čitanju, govoru i pisanju.

Naša je misija pružiti Vam kvalitetnu nastavu stranih jezika u Vašoj sredini.
Nastojat ćemo ispuniti sva Vaša očekivanja i dovesti Vas do željenog cilja, bilo da se radi o prvom susretu sa stranim jezikom ili o nadogradnji već postojećih jezičnih kompetencija, bilo da se radi o učenju stranog jezika iz zabave ili zbog zahtjeva u Vašem poslovnom okruženju.


Naš tim čine profesori s višegodišnjim iskustvom u poučavanju djece i odraslih, a naša je nastava zanimljiva, dinamična i interaktivna.
Upustite se u avanturu otkrivanja novih jezika i kultura. Otvaramo Vam vrata svijeta!

Sve dodatne informacije potražite na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3639 126 095 3639 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI