OCIJENI
Adresa: Andrije Kačića Miošića 19
43000, Bjelovar
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
043 241 360 043 241 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.nekretnine-krivacic.hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08 - 17
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: prodaja nekretnina - posredovanje pri kupnji nekretnine - posredovanje pri prodaji nekretnine - prodaja stanova - prodaja kuća - prodaja obiteljskih kuća - procjena vrijednosti nekretnina - istraživanje i analiza tržišta nekretninama - prodaja zemljišta - prodaja građevinskog zemljišta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Prezentacija i prodaja nekretnina

Najvažniji posao u posredovanju nekretnina je PREZENTACIJA VAŠE NEKRETNINE na najbolji mogući način.

To nam je ujedno i najdraži posao! Iznimno poštujemo Vaše nekretnine i znamo ih prikazati upravo onako kako zaslužuju – u najboljem svjetlu. U trenutku kada ste čvrsto odlučili nekretninu prodati i angažirali ste nas, budite otvoreni i pitajte za savjete koji će uz minimum troškova bitno poboljšati i istaknuti sve prednosti Vaše nekretnine
.
MI ZNAMO ŠTO KUPCI ŽELE!

Nakon nekoliko savjeta kako nekretninu pripremiti za prodaju koje ćemo Vam entuzijastično i uvijek rado dati, obavit ćemo fotografiranje nekretnine možda i nekoliko puta, kako bismo na sunčan dan samoj nekretnini pružili priliku da zabljesne u punom sjaju.

Nakon toga slijedi oglašavanje na suvremen način putem svih dostupnih i kupcima atraktivnih portala u Hrvatskoj, ali i u nekim Europskim zemljama.

Osim toga, oglašavamo i na raznim panoima, jumbo plakatima, standard display-u, rich media formatima u posjećenijim gradskim kafićima, na našoj web stranici, društvenim mrežama i budite sigurni, svi će biti obaviješteni o prodaji Vaše nekretnine !

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 241 360 043 241 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI