Adresa: Andrije Kačića Miošića 19
43000, Bjelovar
Telefon:
043 241 360 043 241 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.nekretnine-krivacic.hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08 - 17
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: prodaja nekretnina - posredovanje pri kupnji nekretnine - posredovanje pri prodaji nekretnine - prodaja stanova - prodaja kuća - prodaja obiteljskih kuća - procjena vrijednosti nekretnina - istraživanje i analiza tržišta nekretninama - prodaja zemljišta - prodaja građevinskog zemljišta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Počevši od činjenice da je nekretnina, nakon obitelji, najveća vrijednost današnjeg vremena, vrlo je bitno za istaknuti da se pri kupnji, prodaji ili pak kakvom drugom poslu sa nekretninama treba pristupiti s povećom dozom savjesnosti kako bi poslovanje rezultiralo ne samo profitabilnošću već i osobnim zadovoljstvom svih uključenih strana koje sudjeluju u poslu.

Posredovanje je složena višedisciplinarna djelatnost koja se očituje u nizu pothvata za koje je prijeko potrebno znanje iz sfere financijskog sustava, marketinga, oporezivanja vezanog za nekretnine, prava te usredotočenosti na mnoštvo ponekad zamršenih, ali ipak nužnih radnji vezanih za kupoprodaju.

Usprkos ozbiljnosti nužnoj za profesionalno odvijanje suradnje, agencija „NEKRETNINE KRIVAČIĆ d.o.o.“ posvećuje Vam pažnju prvenstveno na susretljiv, prijateljski način i uz to jamči svojom stručnošću i licencom za obavljanje posla posredovanja
dobivenom od strane Hrvatske Gospodarske Komore.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina, „ Nekretnine Krivačić d.o.o.“, ambiciozno je trgovačko društvo ovlašteno od strane Ministarstva gospodarstva te upisano u Registar posrednika pri Hrvatskoj Gospodarskoj Komori 2012. godine. Društvo je osnovano s ciljem pružanja prvoklasne pomoći i kvalitetnog savjetovanja pri odabiru i realizaciji kupnje, prodaje ili drugog oblika poslovanja s nekretninama.

Mi smo više od agencije, namjera nam je pružiti Vam uvid u realno stanje tržišta te plasman Vaše nekretnine i pomoć prilikom odabira tražene na najbolji mogući način. S obzirom na to, ulažemo napore kako bismo stekli Vaše povjerenje omogućujući Vam osjećaj sigurnosti uz blisku suradnju, te usluge odnosno potrebnu pravnu pomoć odvjetničkog tima s dugogodišnjim iskustvom koji djeluje uz nas.

Detaljan pregled nekretnina pogledajte na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 241 360 043 241 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.