OCIJENI

Rušenje stabala

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.04.2024. 12:07

Nudimo Vam rušenje iz auto dizalica s radnom košarom velikih visinskih i bočnih pomaka i time mogućnost pristupa s udaljenih pozicija te iz dizalice za rad na visini posebno prilagođene za prolaz kroz niske i uske prolaze kojima moramo proći da bismo došli do stabla i srušili stablo na siguran način za ljude i imovinu.

Osposobljeni smo za radove s motornim pilama uz korištenje zaštitne opreme, posjedujemo prometnu signalizaciju za izvođenje radova uz prometnice, važeće police osiguranja od neželjenih nezgoda za ljude ili imovinu koje još nismo morali koristiti. Nemojmo zaboraviti da je orezivanje stabala jedna redovna radnja kod njege drveća kojom osiguravamo dobru statiku, pomlađivanje i zdravlje krošnje našeg drveća što bismo trebali provoditi kod svih vitalnih stabala kad još ne postoji potreba za rušenje, već samo dobra njega za Vaše drvo.

http://poskok.hr/index.php/usluge/64-rusenje-stabala

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI