OCIJENI

Održavanje zgrada

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 09:25

Svi sustavi u zgradi, kao i sama zgrada, zahtijevaju redovno održavanje tijekom kojeg se otklanjaju problemi i propadanje materijala do kojeg dolazi uslijed uobičajenog korištenja zgrade. Ukoliko se pravilno i redovno održavanje ne obavlja, utoliko se radni vijek sustava značajno smanjuje. Stoga je potrebno odabrati pouzdanog i kvalificiranog održavatelja koji će osigurati dobro održavanje svih sustava u zgradi, kao i same zgrade. Poskok Vam nudi svoje stručne inženjerske usluge s ciljem optimalnog održavanja svih sustava zgrade.

Ako na zgradi postoji zastarjeo, nefunkcionalan ili oštećen sustav potrebno je u što kraćem roku napraviti sanaciju i i otkloniti kvar. Na taj način postiže se unaprijeđenje učinkovitosti sustava kao i njegove pouzdanosti.

Čak i uz redovno održavanje, sustavi u zgradi povremeno mogu zatajiti zbog neočekivanih okolnosti, neispravnih dijelova ili nepravilnog korištenja. U takvim je slučajevima važno imati pouzdanog i provjerenog servisera koji će u što kraćem roku otkloniti kvar i osigurati normalan rad sustava. Serviser sudjeluje i u procesu održavanja zgrade budući da svi sustavi zgrade zahtijevaju redovne servise kako bi se omogućio neometan rad. Zbog navedenih razloga poželjno je da servis i održavanje obavlja isti tim stručnjaka, a POSKOK d.o.o. nudi upravo takavu vrstu cjelovite usluge.

https://poskok.hr/index.php/usluge/65-odrzavanje-zgrada

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI