Adresa: Trumbićeva 4/1
43000 Bjelovar
Telefon:
043 247 755 043 247 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://autoklub-bjelovar.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet 7-15h
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola, vozačka dozvola, autoškola bjelovar, autoklub bjelovar, promet, upisi u autoškolu, automobil, vožnja autombila, vožnja motocikla, montaža guma, demontaža guma, balansiranje guma, pomoć na cesti, poklon članstvo, upisi u autoškolu, vozački ispit, propisi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Kako bi udovoljili današnjem ubrzanom tempu života, vozačka dozvola B kategorije presudna je i odlučujuća uloga u Vašoj mobilnosti i dostupnosti. Važno je spomenuti da se i prilikom zaposlenja podrazumijeva posjedovanje vozačke dozvole te mnogi poslodavci uvjetuju mlade ljude da imaju položen vozački ispit.

Kako je i napredak automobilske industrije i složena gustoća prometnica sve zahtjevnija u gradu Bjelovaru, prilično je bitno kako se snalazite za upravljačem. Prilikom izbora autoškole u kojoj ćete položiti vozački ispit, presudna bi trebala biti kvaliteta i moderan način rada autoškole te dostupnost. U Autoškoli Autokluba Bjelovar jamčimo Vam siguran i brz put do vozačke dozvole.

Autoklub Bjelovar najstarije društvo u gradu takove vrste utemeljeno 1930.g. Od samog početka bavimo se obučavanjem kandidata za vozače pratimo, potičemo i ostvarujemo zaštitu interesa vozača u cestovnom prometu i motoriziranom turizmu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.