OCIJENI
Adresa: Dobrote Vulinovići 35
22222, Bratiskovci, Skradin
Mobitel:
099 3348 996 099 3348 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Obiteljski-dom-Vuki%C4%87-248267209063911/

Radno vrijeme

:
0 - 24
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Ključne riječi: skrb o starijim i nemoćnim osobama - njega starijih i nemoćnih osoba - starački dom - dom za starije i nemoćne - medicinska skrb 24 h dnevno - obiteljski dom
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Obiteljskog doma Vukić.

Obiteljski dom Vukić smješten je u Bratiškovcima mjestu u Skradinskom zaleđu udaljenom 8 km od čvora Skradin na A1. Okružen maslinicima i vinogradima te s pripadajućom okućnicom.
Svojim korisnicima pruža nadasve kvalitetan, siguran i zdrav ambijent.

Novoadaptirani prostor u skladu sa zakonskim propisima, osigurava adekvatan smještaj pokretnim, polupokretnim i otežano pokretnim korisnicima.
A ljubazno i brižno osoblje s iskustvom u radu s osobama treće životne dobi, jamac su kvaliteti pužanja njege i skrbi svojim korisnicima.


Dom Vukić raspolaže s dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, pripadajućim inventarom, sanitarnim čvorovima, kuhinjom, blagavonicom, dnevnim boravkom itd. Štovise, prostor je ograđen te pruža pokretnim korisnicima mogućnost kretanja pod stalnim nadzorom.

Stoga, obratite nam se s povjerenjem na navedene kontakte te dogovorite obilazak te nas posjetite i uvjerite se u našu kvalitetu.

Posjetie našu web stranicu i pogledajte galeriju.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 3348 996 099 3348 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI