OCIJENI
Adresa: Put Masline 21
22212 Tribunj
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
091 7628 811 091 7628 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.obiteljskidomkoret.com/
http://www.facebook.com/obiteljskidomkoret/

Radno vrijeme

:
Vrijeme posjete svakim danom od: 11.00h - 12.00h i 16.00h - 18.00h Rad sa strankama svakim danom od: 10.00h - 14.00h
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Ključne riječi: starački dom - obiteljski dom - dom za stare i nemoćne - dom za starije - njega starih - briga i njega o starijim osobama - potpuna briga za korisnike doma
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Novo otvoreni obiteljski dom na samoj obali mora naše prekrasne Dalmacije. Tik do mora. Vrhunska njega sa 24-satnim medicinskim nadzorom  koje ima višegodišnjeg iskustva i prakse.

Četiri obroka dnevno,meni u dogovoru sa našim korisnicima. organiziramo vikend ekskurzije na raznim lokacijama diljem Lijepe naše.

Osigurano prenoćiste za posjetitelje izvana. u ponudi 12 soba sa WC i kupaonama, centralnim podnim grijanjem,internetom i TV-om u svakoj sobi.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 7628 811 091 7628 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI