Adresa: Petra Preradovića 217 d
31400 Đakovo
Telefon:
031 840 333 031 840 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://energa.hr
Djelatnosti: Stolarija, PVC prozori, vrata, rolete
Sigurnost, zaštita na radu
Ključne riječi: PVC stolarija - ALU stolarija - rolete - sigurnosni cilindri - potprozornjaci - komarnici - brisoleji - unutarnja sjenila - vanjske žaluzine - održavanje stolarije - garažna vrata – automatska sekcijska i rolo - punjenje boca komprimiranim zrakom - punjenje CO2 boca - protupožarna oprema – servis i prodaja aparata i opreme
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka ENERGA d.o.o. sa sjedištem u Đakovu jedan je od vodećih proizvođača ALU i PVC građevinske stolarije u regiji. Proizvodnjom stolarije bavi se od 1997. Godine te servisom vatrogasnih aparata od 1998. godine.

Praćenje i usvajanje novih tehnologija omogućuje nam izradu stolarije prema najvišim europskim standardima. Od prozora svih vrsta i oblika, preko ulaznih i balkonskih vrata, kliznih i harmo stijena, garažnih vrata, u mogućnosti smo visokom kvalitetom Vaš životni ili poslovni prostor učiniti ugodnijim.

Na raspolaganju su Vam neograničene mogućnosti oblikovanja, a široka paleta dodatnih profila, boja i atraktivnih dekora drveta zadovoljiti će i najneobičnije arhitektonske zahtjeve.

Kvalitetni materijali preduvjet su za dobro odrađen posao
Proizvodnju PVC stolarije zaokružujemo visokokvalitetnim sistemima zaključavanja WINKHAUS, tako da u ponudi imamo cijeli niz mogućnosti, odnosno cilindara: generalni (jedan ključ otključava sve cilindre); grupni (jedan ključ otvara određeni broj cilindara), te pojedinačnih (jedan ključ otključava jedan cilindar), garažnim vratima, podprozorskim klupčicama.

U suradnji s kompetentnim partnerima i dobavljačima čelika, okova i ostalog pribora ENERGA d.o.o., sa svojim proizvodima zauzima značajno mjesto kako na regionalnom tržištu, tako i na širem području Hrvatske

Servis vatrogasnih aparata – brzina i pouzdanost
Pored navedene djelatnosti ovlašteni smo u prodaji I servisu vatrogasnih aparata i protupožarne opreme. U ovoj djelatnosti također imamo višegodišnje iskustvo te uspješno surađujemo s građanima I tvrtkama.

Pored radionice imamo i potpuno opremljen pokretni servis vatrogasnih aparata s kojim Vam pružamo uslugu “na Vašim vratima”!

Kvaliteta i dugovječnost – to Vam možemo obećati
“Kvaliteta je besplatna. Nije poklon, ali je besplatna. Nekvalitetne stvari, tj. svi oni postupci zbog kojih se posao ne obavi prvi put, koštaju.”
Philip B. Crosby

Često nas kupci pitaju “Kolika je garancija za određeni proizvod?” – međutim pored naše redovne propisane garancije od 12 godina na ugrađenu stolariju i njenu funkcionalnost, naša najveća garancija je da nam se kupac uvijek može obratiti ukoliko uoči problem jer smo mi tu već punih 20 godina, a to je jako bitno u današnje vrijeme.

Za sve detaljnije informacije o našim proizvodima i uslugama kontaktirajtenas i posjetite našu web stranicu: www.energa.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 840 333 031 840 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.