OCIJENI
Adresa: Pavla Lončara 1a
10290 Zaprešić
Mobitel:
091 2019 857 091 2019 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://atessa-knjigovodstvo.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo, računovodstvo, revizija, financije, porezno savjetovanje građana, zaprešić, atessa, usluge prijave i odjave radnika za klijente, knjiga URA i IRA, obračun plaća, obračun PDV-a, obračun amortizacije, savjetovanje građana kod ispunjavanja poreznih prijava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ozbiljna i uspješna tvrtka koja je osnovana 1994.godine. Glavna djelatnost je vođenje poslovnih knjiga obrtnicima i poduzećima koje pružamo brojnim korisnicima.
Imamo iskustvo u djelatnostima: maloprodaja, veleprodaja, uslužne djelatnosti, građevinske usluge, uvoz i izvoz, ugostiteljstvo, pekarske usluge, frizerske i dr.

Cilj nam je što bolje surađivati s klijentima da bi mogli ispuniti vaša očekivanja. Radi kvalitetnijeg poslovanja posjećujemo seminare, pratimo stručnu literaturu i o promjenama vezanim za vašu djelatnost obavještavamo vas pravovremeno.

Trudimo se biti što ažurniji kako bi na vrijeme bili upoznati s poslovanjem svoje tvrtke ali naravno naša ažurnost ovisi i o vama. Za kvalitetu naših knjigovodstvenih usluga garantiramo, a garancija je polica osiguranja za naše usluge.

Za klijente s područja Zaprešića odlazak na Regos i Poreznu upravu prepustite nama.
Za građane ispunjavamo porezne prijave.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI