OCIJENI

Zašto biste trebali izabrati M.B.O. BIRO?

Objavljeno: 15.3.2022. 12:44

Kvalitetna laboratorijska oprema ključna je za kvalitetan i siguran rad u laboratoriju. Ne samo da ćete biti sigurni kako su vaši rezultati točni, osigurat ćete se od problema s održavanjem, poboljšat ćete učinkovitost vašeg laboratorija, i kao najvažnije, bit ćete sigurni da ste zaštitili svoje osoblje.

Samo najbolje za vaš laboratorij

M.B.O. BIRO d.o.o. je s razlogom jedna od najpoznatijih hrvatskih firmi koja se bavi prodajom laboratorijskog pribora. Neovisno o vrsti istraživanja koje radite ili vrsti vašeg laboratorija, njihovi će iskusni stručnjaci dati sve od sebe da vam pomognu prilikom odabira najbolje i najsigurnije opreme prilagođene upravo vašem radu. Za povjerenje kupaca koje imaju zaslužan je njihov dugogodišnji rad, zalaganje, usluge i provjerena kvaliteta.

Dok se bave prodajom za gotovo sve vrste laboratorija: kemijske, biokemijske, mikrobiološke, analitičke, kontrolne i istraživačko-razvojne, posebno su specijalizirani za tehnologije filtriranja i separacije! 

Više nego prihvatljive cijene za vrhunske proizvode

Kvalitetu svojih usluga iz M.B.O. BIRO-a pokazuju svojim ciljem i željom da opreme tvrtke u Hrvatskoj proizvodima visoke kakvoće po iznimno prihvatljivim cijenama vrhunskih svjetskih proizvođača s kojima surađuju direktno, a neki od njih su Cytiva, filtraTECH, OMM,WITEG CLEAVER SCIENTIFIC, WITEG i mnogi drugi. 

M.B.O.- BIRO Vam može ponuditi različite usluge:

  • Pribor naveden u katalozima, a I onaj koji nije, koji će se izraditi prema Vašem zahtjevu. Budući da direktno surađujemo s proizvođačima spremni smo Vam uvijek ponuditi rješenje.

  • Proizvođači laboratorijske opreme s kojima surađujemo neprekidno unaprjeđuju, razvijaju i proizvode cijeli niz proizvoda koji su neophodni za rad u laboratorijima.

  • Metalni, stakleni I plastični laboratorijski pribor

  • Oprema za pripremu uzoraka, oprema za rukovanje tekućinama, oprema za destiliranje, miješanje, vakuum filtraciju, grijanje, hlađenje, centrifugiranje, uzorkovanje itd.

  • “Bench-top” oprema visoke kvalitete koja je jednostavna u primjeni i lako se održava.

Uz M.B.O BIRO bit ćete sigurni da ste odabrali najbolje, najkvalitetnije i posebno prilagođeno vašem laboratoriju. Opremu možete naručiti već danas, a dostava je besplatna na području cijele Hrvatske!

OCIJENI