OCIJENI
Adresa: Špansko 26
10090, Zagreb
Telefon:
091 2525 876 091 2525 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-17
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice
Ključne riječi: dječji - vrtić - jaslice - špansko - upisi - sportski - njemački - programi u vrtiću - sportski program u vrtiću - učenje njemačkog u vrtiću špansko - upisi u vrtić - jaslična skupina - mještovita vrtićka skupina – programski sadržaji - proslava dječijih rođendana u vrtiću - dječji vrtić Špansko - čuvanje djece Špansko
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Osoblje Dječjeg vrtića "Harfa" svakodnevno nastoji u potpunosti zadovoljiti potrebe Vašega djeteta. Djeca su podjeljena u tri skupine: mješovita jaslična i dvije mješovite vrtićke.

Djeci su u prostorijama vrtića dostupni razni centri u kojima su u mogućnosti samostalno, ali uz stručan nadzor i vođenje, istraživati svijet oko sebe. Svi djelatnici vrtića ulažu zajedničke napore u razvoj kreativnosti svakoga djeteta te svakome djetetu pristupaju kao jedinstvenome biću. Rad s djecom određen je potrebama svakoga djeteta kojima se odgojitelji vješto prilagođavaju. Atmosfera je u vrtiću takva da potiče i njeguje individualno i neponovljivo u svakome djetetu, a istovremeno omogućuje djetetu da postane dijelom kolektiva te zadovolji svoje potrebe za pripadanjem, nježnosti, ljubavi i sigurnosti uz zadržavanje samostalnosti i poticanje samopouzdanja.

Djelatnici vrtića kontinuirano rade na planiranju i programiranju odgojno-obrazovnoga rada: nastoji se uz timsku suradnju odgojitelja i stručnih suradnika pronaći optimalna rješenja kako bi pravovremeno i planski poticali razvojne mogućnosti djece u skladu s njihovim potrebama i interesima. U radu s djecom poseban se naglasak stavlja na prava djeteta, a interijer i rad odgojitelja vođen je načelima koja nalažu kako sve u djetetovoj okolini mora biti u funkciji samoga djeteta.

Djeca svakodnevno kroz brojne radionice imaju na raspolaganju likovne i glazbene sadržaje, vrijeme montessorija te engleskoga jezika.

Dodatno nudimo i mogućnost kraćih programa Sportske škole Dinamo, engleskog i njemačkog jezika kroz suradnju s vanjskim suradnikom prema verificiranom posebnom programu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
15.06.2020. 09:30 | KORISNIK: jelena.bakic

Predivne odgajateljice kojima možete bezbrižno ostaviti svoje dijete i znati da je u stručnim i brižnim rukama dragih odgajateljica.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI