OCIJENI
Adresa: Tuškanova 9
10000
Telefon:
095 7715 791 095 7715 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://hara-centar.hr/
Djelatnosti: Masaža
Ključne riječi: shiatsu masaža - shiatsu tretmani - shiatsu tretman akcija - masaža zagreb akcija - masaža centar - masažni centar - masaža zagreb - kozmetičar zagreb.
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Hara centra!

Ja sam Iva. Shiatsu praktičarka i kozmetičarka.

Shiatsu masaža je predivna tehnika s kojom podržavam svoje klijente koji trebaju lakoću u pokretu, vjetar u leđa kako bi napravili promjene potrebne da bi živjeli slobodno i puni snage ili oni koji samo žele predahnuti na trenutak, opustiti se i regenerirati.

dah… svjestan dodir… pokret.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
08.10.2020. 12:58 | KORISNIK: nadia.bakic

Sve pohvale za Ivu i tretman! Jako ugodan prostor i lokacija.

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
095 7715 791 095 7715 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI