OCIJENI
Adresa: Ulica grada Vukovara 222
10000 Zagreb Centar Trnje Kruge
Telefon:
01 3778 002 01 3778 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.prijevodiadacta.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08:30-18
sub: 09-12
Djelatnosti: Sudski tumač
Prevođenje
Intelektualne usluge
Ključne riječi: ad acta sudski tumač sudski tumač zagreb centar prijevod diplome ovlašteni prijevod ured za prevođenje svjedodžba sudski tumači za njemački, sudski tumač za engleski , sudski tumač za srpski, sudski tumač za talijanski , službeni prijevodi , službeni prevoditelj , ovlašteni prijevodi,,sudski tumač prevoditelj za srpski jezik ,sudski tumači za francuskiv,sudski tumač engleski zagreb ovjereni prijevodi prevoditelj srpski prevoditelj njemački cijena prejevoda prevođenje teksta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Prijevodi sa 16 europskih jezika na jednom mjestu

Zahvaljujući globalnom širenju informacija i novim načinima komunikacije, cijelo čovječanstvo povezano je više no ikada; tako je i potreba za prevođenjem danas gotovo prirodna pojava. Prevođenje je tako postalo neizbježan dio današnjice i proces bez kojega bi život bio uistinu nezamisliv; želite li potražiti posao u inozemstvu ili nastaviti svoje školovanje na nekom od svjetskih sveučilišta, bit će vam potrebne vještine sudskih tumača.

Proces pretvaranja jednog dijela teksta ili čitavog dokumenta s jednog jezika u drugi inače je poznat kao prevođenje. Jezik na kojem je dokument sastavljen u tom procesu obično se naziva „izvorni jezik“, a jezik na koji se prevodi je tzv. „ciljani jezik“. Pojam „prijevod“ ne označava samo prevođenje, već i prevedeni tekst. Prevoditelji i tumači prevode tekst tako da očuvaju značenje i stil izvornog teksta, no on mora biti smislen, te stilski i jezično odgovarati i ciljanom jeziku, što cijeli proces čini još zahtjevnijim.

Ako ste u potrazi za vrhunskim timom stručnih prevoditelja ili sudskih tumača, za vas je potraga završena – upoznajte  prevoditeljsku agenciju Ad Acta prijevodi d.o.o.. Ad Acta je utemeljena 1997. godine i pod vodstvom prof. Antonele Rajič okuplja tim vrhunskih prevoditelja i sudskih tumača koji mogu se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom prevođenja na svim područjima, uključujući ekonomiju, medicinu, pravo… Osim navedenih područja, prevode se i „svakodnevni“ stručni dokumenti kao što su: rodni listovi, domovnice, vozačke dozvole, diplome, prijepisi ocjena, nastavni planovi i programi, svjedodžbe, rješenja o mirovini, izvaci iz sudskog registra, punomoći i drugi.

Ono što Ad Acta nudi, a što će vam svakako olakšati cijeli proces prevođenja željenog dokumenta je to što sve možete obaviti on-line – navedena opcija svakako će vam uštedjeti vrijeme. Ne samo da možete u jako kratkom roku obaviti prijevod željenog dokumenta nego ga možete i obaviti na 16 europskih jezika: hrvatski, bugarski, njemački, slovački, španjolski, engleski, mađarski, rumunjski, slovenski, švedski,  francuski, makedonski, ruski, srpski i talijanski. Osim usluga prevođenja, ova agencija također nudi uslugu besplatnog savjetovanja o potrebnoj dokumentaciji, stoga im se obratite s punim povjerenjem.

„Ad Acta“ je oznaka na spisima koji se odlažu u arhivu, obično nakon rješavanja. Izraz „staviti Ad Acta“ obično označava da se nešto neće uzeti u obzir jer se posao oko toga predmeta smatra završenim. Posjetite i vi prevoditeljsku agenciju Ad Acta prijevodi d.o.o., Pile III 4, 10000 Zagreb, i smatrajte svaki željeni prijevod stručno prevedenim i završenim uz pomoć stručnog tima prevoditelja i sudskih tumača.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3778 002 01 3778 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI