OCIJENI

Najam brodova Sukošan

Objavljeno: 14.2.2019. 8:32

Mi smo charter tvrtka sa preko 20 godina profesionalnog iskustva u yacht charter poslu sa vlastitom flotom od 60 jedrilica i motornih brodova raznih vrsta i veličina, baziranih u D - Marin, marina Dalmacija u Sukošanu.


Asta Yachting djeluje već više od 20 godina i s vremenom je postala jedna od vodećih charter tvrki za najam plovila u Hrvatskoj. Od samih početaka, želja nam je bila omogućiti našim gostima nezaboravan odmor uz plovidbu prekrasnom Jadranskom obalom i otocima.

Budući da naš tim čine zaposlenici koji su i sami zaljubljenici u more i plovidbu, to nam nikada nije bio problem, jer kroz vlastito iskustvo dobro znamo kako Vaš boravak na brodu učiniti ugodnim i opuštenim.

Recept za besprijekoran odmor na brodu svakako čine sunce, vjetar i valovi, ali isto tako svjesni smo koliko je pritom bitna dobra i brza podrška te sposobno i ljubazno osoblje. Asta Yachting je ozbiljna i profesionalana tvrtka koja uvijek vodi brigu o kvaliteti svoje usluge, kao i o stanju vlastite flote koja raspolaže sa oko 60 jedrilica i motornih brodova za najam koji Vam stoje na raspolaganju.

Naš ured i flota smjestili su se u marini Dalmacija, smještenoj 7 km južno od Zadra, koja je ujedno najveći nautički centar u Hrvatskoj sa 1200 vezova u moru i 500 vezova na suhom. Zbog svog povoljnog centralnog položaja, iz marine s lakoćom možete stići u kratkom roku do bilo kojeg dijela sjevernog ili južnog Jadrana. Naša flota sastoji se kako od novih, tako i od starijih tipova jedrilica i motornih brodova za najam koji su svojim cijenama dostupni svim gostima.

Zadovoljstvo gostiju naš je glavni cilj, a uz individualni pristup uvijek ulažemo napore za vrhunskom uslugom. Mnogi zadovoljni klijenti već su odlučili unajmiti jedrilicu ili motorni brod iz naše flote, a u posljednjih 20 godina otkada naša charter tvrtka posluje, velik broj njih postali su naši stalni gosti zbog prednosti koje pružamo kao što su:

 • Jednostavan i brz postupak rezervacije
 • Flota od 60 brodova za najam
 • Profesionalno i ljubazno osoblje
 • Dobro opremljeni i održavani brodovi
 • Brza intervencija i učinkovit servis na moru i kopnu
 • Besplatna GSM veza s tehničkom podrškom/bazom
Radovat ćemo se da se i Vi pridružite krugu naših zadovoljnih gostiju ukoliko još niste isprobali našu uslugu. Pritom ćemo Vam rado pomoći kod određivanja itinerara te Vam pružiti pomoć i informacije vezane uz dolazak ili odlazak, kao i punu podršku da bi ispunili Vaše želje i potrebe prije i tijekom plovidbe.

Ugodnu plovidbu želi Vam Asta Team!

Zašto odabrati Asta Yachting?
 •   Jednostavni postupak rezervacije
 •   Garancija najbolje cijene
 •   Profesionalni servis
 •   Eskluzivna usluga
 •   Pogodnosti za partnere


http://www.asta-yachting.hr

Dokumenti

OCIJENI