OCIJENI

Birotehnika: Središte za kvalitetnu uredsku opremu i pribor

Objavljeno: 22.8.2023. 14:59

Pouzdanost koja seže unatrag u 70-e: Birotehnika na početku

S početkom 1970. godine, Birotehnika je započela svoj poslovni put kao tvrtka specijalizirana za servisiranje mehaničkih pisaćih strojeva, kalkulatora i uređaja za umnožavanje. Naša prvobitna predanost kvaliteti usluge postavila je temelje za daljnji rast i uspjeh.

Prilagodba promjenama: Tehnološki razvoj i Birotehnika

S dolaskom 80-ih i 90-ih godina, tehnološki napredak donio je električne i elektronske uređaje. Birotehnika je brzo prepoznala priliku i prilagodila svoje usluge, nastavljajući pružati vrhunski servis za nove tehnologije. Naša stručnost i inovativan pristup osigurali su da ostanemo ključni igrač u industriji.

Otvorena kopiraona

Birotehnika je snažno odgovorila na potrebe tržišta otvaranjem jedne od prvih kopiraona u Zaboku krajem 80-ih. Ova hrabra odluka označila je novu fazu razvoja tvrtke i pokazala našu sposobnost da prepoznamo potrebe korisnika i prilagodimo se novim trendovima.

Trgovina za sve potrebe

Sa sveobuhvatnom ponudom uredske opreme i pribora, Birotehnika je otvorila trgovinu koja je postala središnje mjesto za sve što je potrebno za moderno opremanje ureda ili škole. Naša trgovina na adresi Matije Gupca 67 u Zaboku postala je nezaobilazno odredište za klijente koji traže kvalitetne proizvode i usluge.

Više od trgovine: Birotehnika kao strateški partner

Birotehnika nije samo trgovina; ona je strateški partner za sve koji cijene kvalitetu, inovaciju i pouzdanost. S dugogodišnjim iskustvom, širokim asortimanom, uslugama servisa te personaliziranim opcijama kao što su graviranje i termo tisak, Birotehnika pruža sveobuhvatno rješenje za uredsku opremu.

Budućnost usmjerenosti na kvalitetu

Dok tehnologija i poslovne potrebe i dalje evoluiraju, Birotehnika ostaje nepokolebljiva u svom pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga. Naša prisutnost na tržištu već više od pola stoljeća svjedoči o našoj sposobnosti da se prilagodimo promjenama, ostajući istovremeno vjerni svojim temeljnim vrijednostima.

Birotehnika je više od tvrtke; ona je priča o dosljednosti, prilagodbi i predanosti kvaliteti. Naša uspješna povijest i poslovni uspjeh čine nas pouzdanim partnerom  u industriji uredske opreme i pribora, s izgledima za budućnost koja će nastaviti donositi inovacije i kvalitetu. Za više informacija posjetite i našu web stranicu. 


OCIJENI