OCIJENI
Adresa: Matije Gupca 80
49210 Zabok
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
049 222 323 049 222 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bvbsan.hr
Djelatnosti: Servis mobitela
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Telekomunikacijske usluge
Ključne riječi: mobitel,servis mobitela, popravak mobitela ,otključavanje mobitela _dekodiranje mobitela, oprema mobitela _dodatna oprema mobitela,_baterije_torbice_auto punjači_kućni punjači _folije_zaštitna stakla,Servis mobitela Zabok , prodaja mobitela Zabok , servis mobitela ,TELE shop PARTNER TELE 2, auto punjači ,kućni punjači ,dekodiranje mobitela,popravak mobitela , oprema za mobitela , sim kartice, sve za mobitele,LCD_display_touch_zaslon_
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o TELE SHOPU

BVB-SAN d.o.o. je tvrtka osnovana 2007. godine sa sjedištem u Zagrebu. Osnovna djelatnost nam je prodaja i popravak mobilnih uređaja. Prodajno mjesto Tele Shop nalazi se u Zaboku i na tom području smo jedina takva regionalna trgovina.Partner smo Tele2, VIP i T-mobile mobilnih operatera. Osim pružanja svih usluga koje možete pronaći u njihovim ponudama, kod nas možete kupiti i ostale mobilne i uređaje za fiksnu telefoniju te prateću opremu za mobitele. Također, obratite nam se i za servis otključavanje i dekodiranje svih tipova mobilnih uređaja.Kroz svoje poslovanje njegujemo tradiciju kvalitete i nudimo svojim korisnicima optimalnu cijenu usluga i proizvoda te smo sigurni da ćete od nas otići zadovoljni.


 Možemo Vam ponuditi svoje usluge sa sigurnošću da ćete biti zadovoljni kupnjom, aktiviranom uslugom ili servisom uređaja obavljenim kod nas.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 222 323 049 222 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI