Adresa: M. GUPCA 122
49210 ZABOK
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
049 501 700 049 501 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-19 sub: 7-13
Djelatnosti: Auto dijelovi
Auto elektrika, alarm, audio-oprema
Auspuh, Auto staklo, Auto plin
Ključne riječi: auto dijelovi, rezervni dijelovi za automobile, motorna ulja, svječice za auto, akumulatori, brisaći za sve tipove automobila, diskovi , kočione pločice,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama o AUTO KLASIKU

Tvrtka Auto KLASIK zastupnik je i distributer za preko 60 svjetski poznatih i priznatih proizvođača rezervnih dijelova za sve vrste i tipove osobnih i lakih teretnih vozila.

Velika paleta proizvoda odnosi se na mehaničke dijelove i sklopove i to prvenstveno dijelove ovjesa i kočnica zatim dijelove namijenjene redovitom održavanju, ispušne sustave i sekundarne dijelove pogonske grupe.

Gotovo svi proizvođači koje zastupa Auto Klasik prisutni su u prvoj ugradnji kod proizvođača automobila što jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, mnogi od njih prisutni su i na najprestižnijim natjecanjima (F1, Rally, LeMans itd.

Svi naši dobavljači koriste homologirane proizvode (gdje zakon to propisuje), svi posjeduju BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela prema originalnom dijelu, ISO certifikate itd.

 u našem asortimanu auto klasiknalaze se ne  samo najpopularnije marke i tipove vozila već se na našem skladištu mogu naći i dijelovi za stara vozila (oldtimere), rijetka i ekskluzivna vozila te posebna linije proizvoda namijenjena isključivo Japanskim i Korejskim vozilima.

Auto Klasik nudi Vam sve potrebno za kvalitetno održavanje Vašeg vozila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 501 700 049 501 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.