OCIJENI
Adresa: Trg Petra Zrinskog 24
10340, Vrbovec
Telefon:
01 6231 572, 01 5618 261 01 6231 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.kodainzenjering.hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8-16, sub: po dogovoru
Djelatnosti: Energetski certifikati
Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: projektiranje - idejni projekt - glavni projekt - izvedbeni projekt - troškovnik - posredovanje u prometu nekretninama - energetsko certificiranje - energetska obnova - etažiranje - stručni nadzor - legalizacija - konzultantske usluge
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

KODA INŽENJERING d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornosti za inženjerske djelatnosti i poslovne usluge, specijalizirano za posredovanje u prometu nekretnima i energetsko certificiranje zgrada. Između ostalog vršimo usluge legalizacije nezakonito izgrađenih zgrada, etažiranje, projektiranje novih objekata i nadzor nad gradnjom.

Iako je naša tvrtka osnovana u prvoj polovini 2015. godine naši zaposlenici i poslovni suradnici imaju dugogodišnje iskustvo, brojne reference i ovlaštenja za obavljanje svih navedenih kao i brojnih drugih poslova, predstavljajući najbolju garanciju da ćemo sve preuzete obveze i poslove realizirati u najkraćem mogućem vremenu te na najkvalitetniji mogući način.

Naša misija
U bliskoj suradnji sa Investitorom dosegnuti ciljeve projekta zadovoljavajući profesionalne i etičke standarde uz racionaliziranu potrošnju sredstava.

Svaki Investitorov zahtjev postaje naš cilj.

Posjetite nas i na adresi:
Sajmišna 1a
10370 Dugo Selo


Sve dodatne informacije o našim uslugama dostupne su vam na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI