Adresa: Ulica Ljudevita Gaja 17
33000, Virovitica
Mobitel:
099 3207 279 099 3207 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.standing.hr
http://www.facebook.com/standing.virovitica/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 7 - 16h
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Građevinarstvo - gradnja, rušenja, nadzor, zemljani radovi
Ključne riječi: projektiranje - visokogradnja - višestambene zgrade - javne zgrade - poslovne zgrade - plastenici
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

Tvrtka Standing j.d.o.o. osnovana je 29. srpnja 2015. godine.

Tvrtku danas čini tim sastavljen od inženjera, arhitekata i ekonomista koji svakodnevno stvaraju nove ideje te tako klijente čine zadovoljnima. Multidisciplinarnost tima i godine iskustva na ovim područjima čine nas drugačijim od ostalih.

Naše obilježje je konstantno praćenje novih standarda u građevini, propisima i razvoju održive gradnje te konstantno učenje i nadopunjavanje već postojećih znanja i vještina. Veliku važnost dajemo našim klijentima i odnosu između nas te povjerenju koje nam je pruženo u poslu koji obavljamo.

Naš je cilj biti partner investitoru pri realizaciji investicije. Zadovoljstvo investitora na kraju suradnje je naš uspjeh.

Naša misija je trajno i učinkovito koristiti sve raspoložive izvore za kontinuirani napredak našeg poslovanja u svim njegovim dijelovima, a razmjerno tome pratiti suvremene metode i tehnologije u području projektiranja.

Naša vizija je stvoriti drugačiji pristup i biti tvrtka koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti, te pružiti visoku kvalitetu u svim smjerovima svog djelovanja na dobrobit svakog klijenata individualno, društvene zajednice i djelatnika.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 3207 279 099 3207 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.