Adresa: Ivana Kapistrana 10
33000, Virovitica
Mobitel:
095 8098 309 095 8098 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://matijaturkalj.com/index.php
http://www.facebook.com/MatijaTurkaljPhotography/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Foto studio, atelje, radionica
Audio, video i foto oprema
Ključne riječi: foto - fotograf - fotografija - video - snimanje - promotivni filmovi - dokumentarni filmovi - fotografija evenata - photo - fotografiranje vjenčanja - snimanje vjenčanja - profesionalno fotografiranje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Matija Turkalj photography.

Matija Turkalj, rođen je 1982. godine u Virovitici. Odrastao je u fotografskom studiju, a 2000. završio je Srednju školu za osobne usluge-fotograf. 2001. započeo je profesionalnu karijeru u fotografiji, uglavnom fotografirajući vjenčanja.

Sudjelovao je na mnogim izložbama, dobio pokoju nagradu za rad u fotografiji i video montaži...no sve to ne mora značiti da znam raditi. Najbolje da pogledate galeriju. 

Posjetite sjedeći link i pogledajte galeriju.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 8098 309 095 8098 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.