OCIJENI
Adresa: Trg Matije Gupca 9
42000 VARAŽDIN
Mobitel:
091 1555 564 091 1555 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://revirtas8.webnode.hr/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086410786418

Radno vrijeme

:
8-16 ili po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo Varaždin, administracija Varaždin ,uredske usluge Varaždin, knjigovodstvo za paušalne obrte Varaždin, komunikacija sa vašim računovođom za predaju papirologije, komunikacija sa potrebnim institucijama, razne evidencije, mailovi, popunjavanje obrazaca, prikupljanje dokumenata za kredite, plaćanje računa internet bankarstvom
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dugogodišnje iskustvo u administraciji prethodilo je otvaranju obrta i nastavak rada sa klijentima. Brinemo o svakodnevnim administrativnim poslovima za poduzetnike, obrtnike, opg-ove. Radimo u svom uredu na svom programu, ali možemo instalirati i vaš ako ga već imate i želite da se tako radi. 

Svu dokumentaciju i račune možemo pokupiti na vašoj adresi ili je poskenirate, poslikate kako god vama odgovara. Sva komunikacija sa vašim računovođom za predaju papirologije, komunikacija sa potrebnim institucijama, razne evidencije, mailovi, popunjavanje obrazaca, prikupljanje dokumenata za kredite, za razna sredstva, plaćanje računa internet  bankarstvom i još dosta toga, tu smo za vas. Ostale usluge pogledajte na web stranici

Za paušalne obrtnike vodimo sav promet i izvode. Za sve nove klijente nudimo promo popust na prva tri mjeseca od 20 % na mjesečne paket usluge.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI