OCIJENI
Adresa: Međimurska ulica 19
42000 Varaždin
Mobitel:
098 250 920 098 250 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.kajas.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: Računovodstvene usluge, računovođa, knjigovođa, knjigovodstvene usluge, osnivanje obrta, analiza, zalihe i robno-materijalno, izvještavanje, savjetovanje, izrada poslovnih planova, revizijske djelatnosti, analiza poslovanja, vođenje poslovnih knjiga, revizija, porezno savjetovanje, porez, consulting usluge, računi, vođenje računa, revizor, savjetovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U firmi Kajas bavimo se računovodstvom, knjigovodstvom i poslovnim savjetovanjem klijenata na području Varaždinske i Međimurske županije, a putem DMS-a surađujemo s nekim klijentima iz drugih gradova van navedenih županija. Usluge pružamo za d.o.o., obrte i neprofitne organizacije.

Naše društvo osnovano je od strane dvoje stručnjaka iz područja računovodstva i financija.

Jasmina ima preko 30 godina iskustva na poslovima računovodstva i financija, od čega je 19 godina provela kao voditeljica računovodstva za srednja i velika društva iz djelatnosti trgovine, građevinarstva, proizvodnje i zdravstva.

Karlo je svoje petogodišnje iskustvo stekao baveći se revizijom financijskih izvještaja društava iz različitih djelatnosti te kao asistent direktora financija najveće hrvatske ugostiteljsko-turističke grupe.

Surađujemo s klijentima iz cijele Hrvatske pružajući im podršku u poslovanju u bilo kojem trenutku. Na sve upite i zahtjeve odgovaramo odmah, a najkasnije u roku od 24 sata.

Trebate li uslugu vođenja poslovnih knjiga, analizu poslovanja svojeg društva ili obrta, savjet ili tek ulazite u svijet poduzetništva, na pravom ste mjestu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI