Adresa: Šemovečkih Žrtava 44
42000, Varaždin
Mobitel:
099 3073 232 099 3073 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mediastudiopurgar.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h; sub: 8-13h
Djelatnosti: Foto studio, atelje, radionica
Audio, video i foto oprema
Usluge, radnje i radionice - ostalo
Ključne riječi: video snimanje - slikanje - izrada reklamnih proizvoda - slikanje dronom - snimanje dronom - slikanje vjenčanja - snimanje vjenčanja - videozapisi za reklame - slikanje događaja - snimanje evenata - prerada video zapisa - prerada fotografija u photoshopu - printanje fotografija - izrada loga - dizajn - prženje na DVD
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice obrta za Multimediju - Media Studio Purgar!

Primarno se bavimo fotografiranjem i snimanjem raznih evenata no područje naše djelatnosti tu ne prestaje. Već se više od 7 godina bavimo ovom djelatnosti na području Varaždina i okolice.

Dugogodišnjim radom stekli smo razna iskustva koja nam svakodnevno olakšavaju posao i pomažu kako bi svaki novi zadatak odradili u maksimalnoj mogućoj kvaliteti. Također se educiramo i pratimo novosti vezane uz našu djelatnost.

Kvaliteta usluge i zadovoljstvo naših klijenata najvažniji nam je cilj. To su prepoznali i naši klijenti koji nam se vraćaju s novim željama i izazovima koje rado prihvaćamo.

Svakom klijentu pristupamo individualno prema željama i potrebama klijenta.

Za sve upite kontaktirajte nas putem telefona ili maila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 3073 232 099 3073 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.